24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Benin Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara News Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Tanker nyerang kapal tanker ing Teluk Guinea, nyulik 13 pelaut

Tanker nyerang kapal tanker ing Teluk Guinea, nyulik 13 pelaut
Tanker nyerang kapal tanker ing Teluk Guinea, nyulik 13 pelaut
ditulis dening Harry S. Johnson

Pirates nyerang kapal tanker kimia Curacao Trader udakara 210 mil (udakara 338km) ing pesisir Benin, ing Teluk Afrika Barat, Guinea, dina iki, ujar operator Yunani kapal kasebut, miturut Bulletin Maritime.

Pelaku bersenjata mlebu ing kapal kasebut lan nyulik "13 saka 19 anggota kru Ukrania lan Rusia." Kapal kasebut ditinggalake wiwit serangan, amarga ora ana tenaga kerja, nanging kapal liyane dikirim kanggo mbantu.

Teluk Guinea, sing dikepung karo wolung negara sing ngekspor minyak, wis dadi hotspot utama bajak laut ing taun-taun pungkasan. Ing taun 2019, ana 90 persen kabeh penculikan ing segara, miturut Biro Maritim Internasional.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.