24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Warta Breaking Samoa Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Gempa bumi kuat nyerang wilayah Kepulauan Samoa

Gempa bumi kuat nyerang wilayah Kepulauan Samoa
Gempa bumi kuat nyerang wilayah Kepulauan Samoa
ditulis dening Harry S. Johnson

Gempa bumi kuat ngguncang wilayah Kepulauan Samoa saiki.

Laporan Gempa Awal
Gedhene 6.2
Tanggal-wektu · 18 Jul 2020 15:32:36 UTC

· 18 Jul 2020 03:32:36 cedhak pusat gempa

Lokasi 15.276S 172.649W
Ambane 10 km
Distances · 144.2 km (89.4 mi) ENE saka Hihifo, Tonga

· 185.8 km (115.2 mi) SSW saka Apia, Samoa

· 232.2 km (144.0 mi) WSW of T'funa, Samoa Amerika

· 236.8 km (146.8 mi) WSW of Pago Pago, Samoa Amerika

· 702.9 km (435.8 mi) NNE saka Nuku'alofa, Tonga

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 9.0 km; Vertikal 1.9 km
paramèter Nph = 40; Dmin = 177.6 km; Rms = 1.42 detik; Gp = 86 °
Versi =

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.