24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Albania Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Aruba Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Warta Belize Breaking Warta Breaking Bermuda Warta Breaking Travel Warta Breaking Kroasia Warta Breaking Dominica Warta Breaking Republik Dominika Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Warta Breaking Indonesia Warta Breaking Jamaika LGBTQ Warta Breaking Maladewa Warta Breaking Malta Mexico Breaking News News Warta Breaking Makedonia Lor Resorts Rwanda Breaking News Keslametan Warta Breaking Saint Lucia Saint Vincent lan Grenadines Breaking News Warta Breaking Serbia Sint Maarten Breaking News Warta Breaking Sri Lanka Warta Breaking St. Maarten Tanzania Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News Warta anyar Turki lan Caicos Warta Breaking UAE USA Breaking News Maneka Warta

Negara-negara Amerika bisa plancongan nalika COVID-19

Negara-negara Amerika bisa plancongan
tz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi 3,844,271 wong Amerika lara karo Coronavirus sawise 47,5 yuta diuji saka total populasi 331 Yuta. Nomer COVID-19 sing ora bisa dideteksi bisa uga luwih dhuwur ing Amerika Serikat. Luwih saka 5 wulan penyakit kasebut 1,915,175 wong Amerika isih dianggep minangka kasus aktif. 142,877 warga Amerika tiwas. Iki padha karo udakara 650 pesawat widebody sing wis kebak.

Kahanan kasebut kayane ora bisa dikontrol, khusus ing Florida, Texas, Arizona, lan California ing wektu iki.

Industri pariwisata lan pariwisata minangka salah sawijining industri sing paling parah lan wong Amerika kepengin banget lelungan maneh. Nanging donya wis ditutup kanggo warga AS. Malah Uni Eropa lan Inggris ora ngidini wong Amerika preinan.

Nanging, ana negara sing luwih nekat pariwisata sing mbukak wates maneh. Sawetara negara kasebut ngembangake sistem sing canggih banget kanggo mesthekake virus kasebut ora bakal berkembang ing kana. Jamaika sing nggawe koridor pariwisata khusus, Bahama mbutuhake tes. Ora ana aturan khusus kanggo Tanzania. Ana macem-macem aturan kanggo macem-macem negara.

Mangkene dhaptar negara lan wilayah asing sing nampani pengunjung Amerika saiki:

  • Albania - 1 Juli
  • Antigua lan Barbuda - 4 Juni
  • Aruba - 10 Juli
  • Bahamas - 1 Juli
  • Barbados - 12 Juli
  • Bali (Indonesia) 1 September
  • Belize - 15 Agustus
  • Bermuda - 1 Juli
  • Kroasia - 1 Juli
  • Dominica - 7 Agustus
  • Republik Dominika - 1 Juli
  • Dubai (UEA) - 7 Juli
  • Polinesia Prancis - 15 Juli
  • Grenada - 1 Agustus
  • Jamaika - 15 Juni
  • Maladewa - 15 Juli
  • Malta - 11 Juli (ngenteni persetujuan istiméwa)
  • Meksiko - 8 Juni
  • Makedonia Utara - 1 Juli
  • Rwanda - 17 Juni
  • Serbia - 22 Mei
  • Sri Lanka - 15 Agustus
  • Barths - 22 Juni
  • St. Lucia - 4 Juni
  • St. Maarten - 1 Agustus
  • St.Vincent lan The Grenadines - 1 Juli
  • Tanzania - 1 Juni
  • Turki - 12 Juni
  • Turki lan Caicos - 22 Juli
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.