Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Ghana Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Ghana pengin wong Amerika tetep apik

Pilih basa sampeyan
Ghana
Ghana
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Napa ora ngunjungi Ghana lan tetep ing salawas-lawase? Ing jaman COVID-19, pamrentah Ghana wiwit intensif nglobi wong-wong Irak Amerika kanggo urip maneh ing Afrika taun kepungkur, menteri pariwisata negara kasebut wis ningkatake kampanye sawise mateni George Floyd. Diwiwiti ing wulan Juni nalika Wanita Pertama AS ngunjungi negara Afrika Kulon.

Jamal Osman crita babagan sawetara wong Afrika Amerika sing wis pindhah.

Aku bisa napas ing Ghana, ujare guru pensiunan saka Louisiana iki sing pindhah saka AS menyang Ghana.
Pamrentah Ghana wiwit intensif nglobi wong-wong Ireng kanggo urip maneh ing Afrika taun kepungkur, lan saiki, sawise tilar donya George Floyd ing AS, menteri pariwisata negara kasebut wis ningkatake kampanye kasebut.

Ayo mulih lan bangun urip ing Ghana. Sampeyan ora kudu manggon ing papan sing ora ditrima, ujare Menteri Pariwisata Ghana, nyebutake Amerika Serikat.

Goleki apa sing sampeyan goleki lan dudu apa sing ditentangake, ujare imigran AS nalika diwawancarai karo US Travel Channel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.