24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News Rilis pers

Phison kanggo ngedol Enggo bareng ing Joint Venture kanggo Kingston Teknologi

Phison kanggo ngedol Enggo bareng ing Joint Venture kanggo Kingston Teknologi
ditulis dening editor

Kingston Technology Europe Co LLP, afiliasi saka Kingston Technology Company, Inc., pimpinan donya produk memori lan solusi teknologi, dina iki ngumumake Phison bakal adol saham ing Kingston Solutions, Inc. (KSI), patungan karo Kingston Technology Corporation, menyang Kingston. Transaksi kasebut bakal ndadekake Kingston dadi pemegang saham mayoritas KSI. Phison bakal terus fokus ing teknologi lan R&D; lan, menehi Kingston dhukungan lan layanan paling apik ing kelas.

Ing taun 2010, Phison lan Kingston nggawe KSI minangka patungan kanggo akselerasi adopsi solusi eMMC (Embedded Multi-Media Card) kanthi nyuda upaya desain lan nyepetake siklus desain produk. Iki ngidini perusahaan loro nggawa produk menyang pasar kanthi luwih cepet. KSI nggunakake keahlian Phison ing teknologi kontrol kanthi keahlian operasional Kingston ing solusi memori kanthi cepet dadi pimpinan pasar ing industri semat.

KS Pua, CEO lan ketua Phison, ujar, "Kingston ora mung mitra jangka panjang saka Phison, nanging uga minangka salah sawijining kunci utama pertumbuhan Phison, hubungane tetep kuat lan bakal terus. Kita adol saham ing KSI menyang Kingston supaya kita bisa fokus ing pengembangan teknologi inti lan uga strategi bisnis tujuan sing luwih apik. JV ing antarane rong perusahaan iki sukses banget lan tujuane kanggo nyepetake adopsi pasar eMMC. Phison tetep setya nyedhiyakake dhukungan teknis sing padha karo KSI lan pelanggan memori sing wis dipasang sadurunge. ”

"Amarga industri lan bisnis wis tuwuh sajrone 10 taun kepungkur, mula pas wektune kanggo transaksi iki. Iki nggawe Kingston luwih fleksibel kanggo ngladeni basis pelanggan sing beda-beda ing saindenging jagad uga ngidini strategi lan sumber daya sing luwih apik antarane KSI lan perusahaan induk, Kingston Technology, "ujare Darwin Chen, ketua, Kingston Solutions, Inc." Phison tetep dadi kita mitra teknologi strategis jangka panjang minangka pengendali duwe akeh produk Kingston kalebu SSD, USB drive lan kertu memori. ”

Transaksi ekuitas yaiku NT $ 1,781,640,000.

Kanggo ngunjungi informasi luwih lengkap kingston.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.