Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hongaria News Warta Breaking Polandia Mbangun maneh Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

LOT Polish Airlines nerusake layanan Seoul saka Bandara Budapest

LOT Polish Airlines nerusake layanan Seoul saka Bandara Budapest
LOT Polish Airlines nerusake layanan Seoul saka Bandara Budapest
ditulis dening Harry S. Johnson

Bandara Budapest dina iki wis sekseni maneh layanan jarak jauh sing kapisan amarga pirang-pirang wilayah ing jagad kasebut mandheg nalika Covid-19 pandemi. Kanthi watesan perjalanan antarane Hongaria lan Korea diangkat, LOT Polish Airlines'Operasi mingguan menyang Seoul Incheon wis bali maneh kanggo nggayuh permintaan sing akeh banget kanggo hubungan penting antarane Budapest lan Timur.

Nalika pasar antarane gerbang Hongaria lan bandara paling gedhe ing Korea Selatan tekan meh 100,000 penumpang ing taun 2019 - ngrekam pertumbuhan 100% wiwit 2016 - layanan maskapai kasebut duwe peran penting kanggo ngasilake hubungan ekonomi ing antarane rong negara kasebut. Ningkatake volume lalu lintas udara pasangan kutha kanthi 50% ing musim salju pungkasan, operasi LOT bakal dadi pemain utama ing tuwuhing investasi batin saka Korea menyang Hongaria.

"Nalika ngluncurake hubungan penting LOT antarane Budapest lan Seoul wulan September kepungkur, kita nggawe crita sukses. Dina iki ora mung ditandhani mbalekake layanan jarak jauh ing Budapest, nanging uga kapercayan marang bandara lan lelungan udara kita, "Menarik campuran bisnis, luang, lan penumpang VFR sing seimbang, LOT ngalami faktor beban dhuwur sajrone musim salju pungkasan. Amarga panjaluk mbesuk wis nuduhake kebutuhan kanggo nambah kapasitas, mula kita ora yakin manawa rute kasebut bakal ngasilake asil sing padha maju. "

Ing taun iki, kanggo kabeh bandara, pandemi COVID-19 global wis mengaruhi Budapest, nanging nalika gapura wiwit nggawe lalu lintas penumpang, pemulihan rute penting kaya tautan LOT menyang Seoul minangka pangembangan penting kanggo ngatasi krisis sing mudhun.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.