24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Investments LGBTQ News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Wabah COVID paling parah ing AS, Inggris, India, Afrika Selatan, Argentina, Bolivia, Kolombia, Kirgistan

Nglangkungi COVID-19: Siaran Pers Ora Wangsulan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa negara-negara ngatasi kurva kasebut? Nganti saiki, negara sing paling nguwatirake nglaporake panularan infeksi COVID-19 kalebu AS, India, Kolombia, Afrika Selatan, Kirgistan, UK, Argentina, Bolivia

Indikasi pertama ing negara-negara kanthi wabah sing nguwatirake kurva yaiku saka Brasil, Meksiko, Chili, Iran, Pakistan, Peru, Rusia, Irak, Arab Saudi, Bangladesh, Mesir, Indonesia

Negara-negara ing saindenging jagad ngupayakake "nglengkungake kurva" pandemi virus corona. Nguripake kurva kalebu nyuda jumlah kasus COVID-19 anyar saka sawijining dina menyang dina sabanjure. Iki mbantu nyegah sistem kesehatan supaya ora kewalahan. Nalika negara duwe kasus COVID-19 sing luwih anyar sing muncul saiki tinimbang dina sadurunge, iki minangka tandha manawa negara kasebut nglengkungake kurva kasebut.

Ing garis gaya total kasus, kurva sing rata katon kepiye swarane: rata. Ing grafik ing kaca iki, sing nuduhake kasus anyar saben dina, kurva sing rata bakal nuduhake tren mudhun ing pirang-pirang kasus anyar saben dina.

Analisis iki nggunakake rata-rata obah 5 dina kanggo nggambarake jumlah kasus COVID-19 anyar lan ngetung tingkat pangowahan. Iki diitung saben dina kanthi rata-rata angka dina kasebut, rong dina sadurunge, lan rong dina sabanjure. Pendekatan iki mbantu nyegah kedadeyan utama (kayata pangowahan metode pelaporan) supaya ora miring data. Bagan interaktif ing ngisor iki nuduhake jumlah kasus anyar saben 10 negara sing paling kena pengaruh, adhedhasar jumlah kematian sing dilapurake dening COVID-19 saben 100,000 jiwa lan duwe luwih saka 1 yuta jiwa.

Kasus anyar saben dina sing dikonfirmasi (rata-rata obah 5 dina)

Évolusi wabah kanggo 10 negara sing paling kena pengaruh saiki
Évolusi wabah kanggo 10 negara sing paling kena pengaruh saiki

BRAZIL

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Brasil kacarita 145 dina kepungkur tanggal 2/25/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 2,118,646 kasus, lan 80,120 korban tiwas.

US

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

UP

Kasus COVID-19 sing pertama ing AS dilaporake 180 dina kepungkur ing 1/21/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 3,830,010 kasus, lan 140,906 tiwas.

INDIA

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

UP

Kasus COVID-19 pisanan ing India kacarita 172 dina kepungkur ing 1/29/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 1,155,338 kasus, lan 28,082 korban tiwas.

Meksiko

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Meksiko kacarita 143 dina kepungkur tanggal 2/27/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 349,396 kasus, lan 39,485 korban tiwas.

CHILE

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Chili kacarita 139 dina kepungkur tanggal 3/2/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 330,930 kasus, lan 8,503 wong tiwas.

COLOMBIA

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

UP

Kasus COVID-19 sing pertama ing Kolombia dilaporake 136 dina kepungkur ing 3/5/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 204,005 kasus, lan 6,929 wong tiwas.

IRAN

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Iran kacarita 152 dina kepungkur tanggal 2/18/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 276,202 kasus, lan 14,405 wong tiwas.

PERU

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Peru kacarita 136 dina kepungkur ing 3/5/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 353,590 kasus, lan 13,187 wong tiwas.

SOUTH AFRICA

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

UP

Kasus COVID-19 sing pertama ing Afrika Selatan dilaporake 137 dina kepungkur ing 3/4/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 373,628 kasus, lan 5,173 wong tiwas.

RUSSIA

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Rusia kacarita 171 dina kepungkur ing 1/30/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 776,212 kasus, lan 12,408 wong tiwas.

KYRGYZSTAN

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

UP

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Kyrgyzstan kacarita 124 dina kepungkur ing 3/17/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 27,143 kasus, lan 1,037 wong tiwas.

IRAQ

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Irak kacarita 147 dina kepungkur tanggal 2/23/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 94,693 kasus, lan 3,869 korban tiwas.

INDONESIA

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 sing pertama ing Indonesia kacarita 140 dina kepungkur tanggal 3/1/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 88,214 4,239 kasus, lan XNUMX korban tiwas.

UNITED KINGDOM

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

UP

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Inggris kacarita 171 dina kepungkur ing 1/30/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 296,944 kasus, lan 45,397 korban tiwas.

ARGENTINA

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

UP

Kasus COVID-19 sing kaping pisanan ing Argentina kacarita 139 dina kepungkur ing 3/2/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 130,774 kasus, lan 2,373 wong tiwas.

egypt

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Mesir kacarita 157 dina kepungkur tanggal 2/13/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 88,402 4,352 kasus, lan XNUMX korban tiwas.

BOLIVIA

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

UP

Kasus COVID-19 pisanan ing Bolivia kacarita 131 dina kepungkur ing 3/10/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 60,991 2,218 kasus, lan XNUMX korban tiwas.

PAKISTAN

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 sing pertama ing Pakistan kacarita 146 dina kepungkur tanggal 2/24/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 266,096 kasus, lan 5,639 wong tiwas.

SAUDI ARABIA

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 sing pertama ing Arab Saudi dilaporake 140 dina kepungkur tanggal 3/1/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 253,349 kasus, lan 2,523 wong tiwas.

BANGLADESH

Kasus anyar dikonfirmasi saben dina (rata-rata 5 dina)

DOWN

Kasus COVID-19 kaping pisanan ing Bangladesh kacarita 134 dina kepungkur 3/7/2020. Wiwit iku, negara kasebut nglaporake 207,453 kasus, lan 2,668 korban tiwas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.