Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Outlook Pariwisata AS 2020-2023: Plancongan AS ngalami masalah!

Industri Plancongan lan Pariwisata Amerika Serikat lagi nemoni masalah. Brand USA dina iki nganyari industri lelungan lan turis AS babagan tren paling anyar amarga wabah COVID-19.

Kunjungan internasional menyang Amerika Serikat samesthine bakal mudhun nganti 50 yuta lan belanja bakal diprakirake mudhun 75% ing taun iki.

Penutupan perbatasan, rasa ora gelem lelungan internasional, lan efek residu saka resesi ekonomi global bakal abot banget ing pasar internasional sajrone pirang-pirang taun kepungkur.

Miturut riset dening Oxford Economics, butuh 5 taun supaya industri plancongan lan pariwisata bisa bali dadi "normal." Akeh sing ujar "normal" iki bisa uga ora normal ing taun 2019

Pungkasane, saka2023 kunjungan internasional menyang AS bakal tetep 7% ing sangisore level 2019. Pangeluaran kanggo pengunjung internasional ing AS samesthine isih 17% ing sangisore level 2019 ing taun 2023, sanajan tuwuh wiwit taun 2021 sawise COVID-19

Pengeluaran lelungan domestik bakal pulih ing level 2019 ing taun 2024, nanging, kerugian bakal nganti $ 620 milyar nganti taun 2023. Pasar internasional nggambarake luwih saka sepertiga kabeh kerugian liwat ramalan.

Brand USA dina iki ngluncurake asil panelitian babagan masa depan Pariwisata AS sawise COVID-19

 

layar nembak 2020 07 21 ing 08 26 49

layar nembak 2020 07 21 ing 08 28 27

 

Print Friendly, PDF & Email