24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria Warta Mecah Luksemburg News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Luxair Luxembourg Airlines mabur menyang Bandara Budapest

Luxair Luxembourg Airlines mabur menyang Bandara Budapest
Luxair Luxembourg Airlines mabur menyang Bandara Budapest
ditulis dening Harry S. Johnson

Bandara BudapestWutah terus nalika ibukota Hongaria ngumumake maskapai anyar liyane kanggo musim panas 2020.

Luxair, operator bendera Luksemburg, bakal miwiti layanan kaping pindho saben minggu saka 10 Agustus nganti 23 Oktober. Penawaran anyar maskapai kasebut luwih saka mbuktekake panjaluk antarane kaloro kutha, kanthi tuwuh antarane 77% taun kepungkur. Iki adhedhasar tautan bisnis sing kuat, pariwisata mlebu menyang Budapest, lan luwih becik nyedhiyakake lalu lintas komunikasi Hongaria sing signifikan menyang Luksemburg. 

Kapasitas Budapest ing wilayah Eropa tuwuh luwih saka 7% taun kepungkur. Ibukutha Hongaria nambahake sawetara rute non-stop anyar menyang Eropa ing taun kepungkur, kalebu Cagliari, Cork, Lappeenranta, Nantes, Preveza, Rimini, Seville, lan Toulouse, kanthi rute anyar ing taun iki kalebu Dubrovnik, Santorini, Varna.

Ngomentari pengumuman Luxair, Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai Penerbangan, Bandara Budapest, ujar: "Sanajan ana kahanan pandemi, janji yen maskapai anyar nyadari kesempatan ing Budapest lan bakal dadi bagean kanggo nguatake pasar." Dheweke nambahake: "Kanthi maskapai lan rute liyane, uga langkah-langkah kanggo njaga kesehatan lan keamanan para pelanggan, kita ngarepake volume penumpang bakal terus meningkat."

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.