Asosiasi Warta Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Singapur Maneka Warta

Operator tur Belize nerbitake protokol kesehatan lan keamanan anyar

Operator tur Belize nerbitake protokol kesehatan lan keamanan anyar
Operator tur Belize nerbitake protokol kesehatan lan keamanan anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Nalika Belize siyap kanggo nampani pengunjung internasional, Dewan Pariwisata Belize (BTB), kanthi kolaborasi karo mitra industri, wis nyiyapake protokol kesehatan lan keamanan anyar kanggo Operator Tur miturut Program Pengakuan Standar Emas Pariwisata. Protokol kasebut tujuane kanggo nyiapake Operator Tur supaya bisa nerusake operasi kanthi aman, uga kanggo nglindhungi karyawan lan tamu.

Pandhuan kasebut nuduhake praktik paling apik kanggo industri kasebut nalika dibukak maneh, lan diantisipasi manawa langkah-langkah bakal berkembang adhedhasar perkembangan virus lan rekomendasi aparat kesehatan masyarakat, sesuai karo Law of Belize.

Inisiatif iki uga nuduhake komitmen anyar kanggo industri pariwisata kanggo panyiapan, implementasine lan implementasine standar sing bakal nglindhungi para turis, tamu, lan masarakat Belizean sing luwih akeh nalika ngatasi risiko lan panyebaran Covid-19.

BTB bakal nganakake serangkaian sesi latihan virtual kanggo Tur Operator kanggo mbantu implementasi protokol anyar kasebut. Jadwal latihan lan aplikasi Pariwisata Emas Standar bakal dituduhake ing sawetara dina mbesuk.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.