Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Walanda News Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

KLM ngembangake jaringan Teluk Negara, nambah Riyadh dadi tujuan anyar

KLM ngembangake jaringan Teluk Negara, nambah Riyadh dadi tujuan anyar
KLM ngembangake jaringan Teluk Negara, nambah Riyadh dadi tujuan anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

KLM Royal Dutch Airlines ngumumake bakal nggedhekake jaringan penerbangan kanthi mbukak Riyadh ing Arab Saudi. KLM bakal nyetel jadwal penerbangan kanggo penerbangan antara Bandara Schiphol Amsterdam lan Negara Teluk ing Timur Tengah. Riyadh minangka tujuan anyar kanggo Schiphol.

KLM alon-alon lan tliti ngembangake jaringan Eropa lan antar benua. Kanthi mangkono, KLM duwe tujuan supaya para pelanggan bisa milih akeh tujuan sing bisa dituju. Nambahake Riyadh dadi tujuan anyar bakal ngiyatake jaringan KLM ing Timur Tengah lan mbantu supaya tetep mantep. Mbukak Riyadh tegese tambah akeh tujuan, nanging ora kanggo jumlah penerbangan menyang Timur Tengah, amarga Riyadh bakal digabung karo tujuan sing wis ana. Jumlah total penerbangan KLM sing dioperasikake saka Schiphol adoh saka level krisis pra-korona.

“Keamanan, kenyamanan, kesejahteraan lan kesehatan para penumpang tetep dadi prioritas utama. Kabeh penerbangan dioperasikake kanthi langkah-langkah sanitasi tambahan kanggo njamin keamanan para penumpang. Kita sedhih dadi salah sawijining maskapai penerbangan Eropa sing pertama sing nerusake penerbangan menyang Timur Tengah, nawakake solusi lelungan menyang Paris, Amsterdam lan liya-liyane. Matur suwun sanget marang para pelanggan amarga wis sabar lan pejabat sing melu dhukungan terus-terusan, "ujare Yeshwant Pawar, General Manager, Air France KLM, Teluk, Iran lan Pakistan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.