Airlines Berita Breaking Belgia Warta Breaking Travel Italia Breaking News News Warta Breaking Portugal Mbangun maneh Keslametan Spanyol Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Strike Ryanair Bakal Nggawe Kekacauan Akhir Pekan

Strike Ryanair Bakal Nggawe Kekacauan Akhir Pekan
Mogok Ryanair

Luwih saka 100,000 penumpang sing ana ing lemah, 600 penerbangan dibatalake, bandara ing saindenging Eropa kanthi kekacauan. Iki minangka asil mbebayani sing bakal ditindakake 2 dina Ryanair mogok sing diumumake dening kru kabin maskapai ing Spanyol, Portugal, lan Belgia kanggo dina Sabtu, 25 Juli, lan Minggu, 26 Juli, sing uga bakal mengaruhi koneksi menyang lan saka Italia.

Perusahaan Irlandia wis ngonfirmasi mobilisasi para karyawan kanthi tweet lan siyap ngadhepi salah sawijining minggu paling angel sajrone sejarah 30 taun. Pembatalan kasebut bakal mengaruhi saben dina 200 penerbangan menyang lan saka Spanyol, 50 menyang lan saka Portugal, lan 50 menyang lan saka Belgia.

Penerbangan sing dibatalake nuduhake 12% kabeh sambungan Ryanair sing digawe ing Eropa. Kajaba iku, mogok dening staf maskapai penerbangan murah dijadwal tanggal 25 Juli. Maskapai kasebut uga ngumumake kabeh penumpang sing kena pembatalan bakal dikabari liwat email utawa pesen teks lan bakal entuk ganti rugi penerbangan utawa tiket liyane.

Kru kabin Ryanair ngundang mogok kasebut supaya nuntut bayaran sing luwih dhuwur lan kahanan kerja sing luwih apik.

Pilot kasebut uga kudu nyebrang tangan tanggal 30 Juli lan 3 Agustus.

Panjaluk buruh sing jero

Ana 34 panjaluk sing digawe dening staf menyang perusahaan. Saka sawetara keputusan ora mbayar luwih akeh seragam, panganan, lan banyu; kompetisi dijaluk kanggo staf supaya adol produk liyane ing pesawat kasebut; lan cuti sakit.

Ing cathetan sing dikirim menyang Corriere della Sera (saben dina), Ryanair negesake manawa panjaluk buruh ora ana artine. Petugas penerbangan entuk nganti € 40,000 saben taun, luwih saka tikel kaping pindho sing dibutuhake kanggo urip. Pangowahane disetel nalika 5-3 (5 dina kerja lan 3 istirahat), lan ora bisa mabur luwih saka 900 jam setaun.

Ryanair arep nutup pangkalan Jerman ing bandara Frankfurt Hahn ing wulan November. Kantor ing bandara Berlin, Tegel, lan Duesseldorf bisa ditutup ing pungkasan wulan September.

"Keputusan kasebut," waca cathetan saka perusahaan Irlandia, "dijupuk sawise pilot Jerman nolak pengirangan gaji majeng" sing dibutuhake amarga akibat ekonomi pandemi sing lagi ditindakake. "Vc (serikat pilot) wis ngucapake babagan pemotongan staf lan penutupan situs nalika bisa njamin kabeh lapangan kerja," ujare manajer sumber daya manungsa Ryanair, Shane Carty.

Kanggo bagean kasebut, VC mangsuli manawa nganggep kesepakatan kasebut karo maskapai kasebut ora nyukupi. Kasunyatane, lapangan kerja mung bakal dijamin nganti Maret 2021, dene penurunan gaji sing drastis ora bakal diarepake nganti taun 2024.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.