Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietnam nglarang perdagangan margasatwa ing tengah pandemi COVID-19

Vietnam nglarang perdagangan margasatwa ing tengah pandemi COVID-19
Perdana Menteri Nguyen Xuan Phuc
ditulis dening Harry S. Johnson

Pamrentah Vietnam nglarang perdagangan satwa Vietnam kanthi efek langsung, kanggo nyuda risiko pandemi anyar, pamrentah ujar ing sawijining pernyataan dina iki.

Perdana Menteri negara kasebut Nguyen Xuan Phuc nerbitake arahan supaya nglarang impor kewan liar lan produk margasatwa, ngilangi pasar satwa.

Larangan mburu ilegal lan dagang kewan liar, kalebu adol online, uga dileksanakake.

Negara Asia Tenggara minangka tujuan penting kanggo produk margasatwa ilegal kayata sisik pangolin lan gadhing gajah.

"Larangan konsumsi margasatwa sing kasebut ing arahan kasebut ora cukup amarga sawetara panggunaan kewan liar kayata panggunaan obat utawa kewan liar sing dijaga amarga kewan kewan ora ditutupi," ujare Direktur Margasatwa Save Vietnam, Nguyen Van Thai.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.