Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Rilis pers Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Rumah Sakit Jerman Saudi diganti dadi Otomasi ing endi wae

Rumah Sakit Jerman Saudi diganti dadi Otomasi ing endi wae
automate
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Otomasi ing endi wae, Robotic Process Automation (RPA), ngumumake kolaborasi karo Rumah Sakit Jerman Saudi (SGH), nggunakake bot piranti lunak AI kanggo mbantu ningkatake perawatan pasien lan ngotomatisasi proses bisnis end-to-end sajrone krisis COVID-19.

Para pekerja digital sing diwenehake dening Automation Anywhere diarepake bisa ngubah kantor ngarep lan mburi SGH kanggo modernisasi titik-titik kunci - wiwit saka pasien nganti tagihan asuransi, operasi manajemen kantor lan proses finansial liyane - pungkasane ningkatake ketahanan bisnis kanggo salah sawijining panyedhiya layanan kesehatan paling gedhe ing wilayah kasebut . Penyebaran kasebut difasilitasi dening Advansys ESC.

"Penambahan kapabilitas Otomatisasi paling anyar bakal ngidini rumah sakit SGH nambah nilai lan dhukungan para pangurus ing proses perawatan kanthi menehi wawasan sing luwih jero babagan kondhisi, gaya urip & prilaku pasien kanthi nyata," ujare Dr. Reem Osman - CEO Grup- Saudi Rumah Sakit Jerman UAE. "Infus teknologi kognitif lan AI bakal nguatake Platform Pasien Cerdas kanggo nggedhekake kompetensi lan ngasilake asil sing luwih apik."

Implementasi RPA diarepake duwe pengaruh gedhe kanggo nyuda wektu tunggu pasien lan nambah pengalaman pasien. Automation Anywhere lan Advansys ESC makarya karo Rumah Sakit Jerman Saudi kanggo uga ngenali kesempatan otomatisasi ing departemen asuransi lan keuangan sing biasane ngatasi proses manual volume tinggi, kayata kelayakan asuransi, pra-otorisasi asuransi lan pendaptaran pasien.

"Otomatisasi cerdas nguatake organisasi kesehatan kanggo nindakake tugas manual sing luwih akeh wektu, mbebasake staf kanggo nambani pasien sing tambah akeh kanthi ningkatake efisiensi rumah sakit," ujare Milan Sheth, wakil presiden eksekutif, IMEA ing Automation Anywhere. "Sistem medis sing kena pandemi global ngerteni manawa teknologi otomatisasi bisa nduwe pengaruh gedhe marang kemajuan pasien kanthi ngetrapake bot kanggo proses, kayata nyederhanakake penjadwalan janjian pasien, streamlining pamukiman akun lan ngatur alur kerja kesehatan. Kabeh wektu sing disimpen iki bisa bali menyang perawatan pasien. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.