24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Industri Hospitality Hotel & Resor News Rilis pers Mbangun maneh Teknologi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hospitality Recovery Trends ing realtime

Nonton Tren Pemulihan Perhotelan kanthi nyata
indeks pesenan langsung
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Barometer dibangun ing data sing dikumpulake liwat platform reservasi pusat ing panel luwih saka 10,000 hotel (Hotel independen lan jaringan) menehi data babagan tren babagan pemesanan lan pembatalan hotel.

Data sing kasedhiya kanggo dideleng yaiku:
- Pesenan saben dinane miturut negara utawa wilayah / kutha utama
- Pemesanan lan Pembatalan Saben Dina sing dikonfirmasi
- Pesenan miturut tanggal nggawe lan tanggal tekane
- Data kanthi saluran distribusi kayata saluran Langsung, OTA, grosir lan distributor liyane
- Pilihan pasar domestik utawa internasional kanggo 2019 lan 2020.

Ana akeh cara kanggo melu karo Tracker Recovery kanggo nyaring lan ndeleng data sing dipengini.
- siji utawa pirang-pirang negara utawa wilayah / kutha utama
- siji utawa sawetara saluran distribusi
- asal saka pesenan pasar Domestik utawa Internasional

Pelacak Pamulihan Perhotelan

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.