Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Mbangun maneh tanggung jawab Spanyol Breaking News Pariwisata Singapur Maneka Warta

Masker rai saiki wajib banget ing Madrid

Masker rai saiki wajib banget ing Madrid
Masker rai saiki wajib banget ing Madrid
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Miturut pimpinan regional Madrid, Isabel Diaz Ayuso, ibukutha Spanyol bakal nggawe masker praupane wajib diwajibake ing kabeh wektu.

Topeng rai wajib minangka bagean saka paket langkah-langkah pamrentah kutha sing bisa nyegah panyebaran Covid-19 infeksi, Diaz Ayuso ujar saiki.

Bar ing Madrid kudu ditutup jam 1 esuk, lan pertemuan ing teras restoran ing njaba ruangan bakal ditutupi 10 wong, jarene. Wilayah kasebut nyaranake pertemuan pribadi ing omah tetep kurang saka 10 wong. Nanging, iku dudu kewajiban ukum.

Dheweke uga njaluk pamrentah pusat kanggo nambah cek ing bandara Madrid.

Ing pernyataan sing kapisah, Jorge Marichal, kepala asosiasi pariwisata CEHAT ujar manawa karantina Inggris kanggo para turis saka Spanyol bisa ngasilake sektor pariwisata Spanyol € 10 milyar ($ 11.73 milyar).

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov