Breaking News Internasional Breaking Saint Vincent lan Grenadines News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Resor Sandal Ngembang menyang St.

Pilih basa sampeyan
Resor Sandal Ngembang menyang St.
Sandal Resorts Internasional

Perusahaan inklusif ing donya, Sandals Resorts International, nggawe percikan ing tujuan Karibia sing anyar. Sandals Resorts International ngumumake dina iki yen bakal ngembangake portofolio Beaches® Resorts menyang St.Vincent lan Grenadines, sawijining pulo kaping wolu ing Karibia, lan tujuan anyar kanggo merek kasebut, sawise akuisisi Buccament Bay Spa and Resort. Resor kasebut bakal diowahi dadi Resor Pantai kaping papat kanggo merek kasebut, dadi anggota kulawarga sing menang penghargaan resort ing Jamaika lan Turki & Caicos.

Miturut Pendhiri lan Ketua Sandals Resorts International, Hon. Gordon "Butch" Stewart: "Investasi ing St. Diwiwiti karo entri pertama ing Saint Lucia pirang-pirang taun kepungkur lan paling anyar ing Grenada lan Barbados, kita dadi juara pertumbuhan Karibia Wétan, lan tetep dadi strategi utama ekspansi kita. Ngembang dadi tujuan anyar nggawa kesempatan sing apik kanggo anggota tim sing anyar lan sing wis ana saiki, supaya bisa ngalami cara urip lan pola pertumbuhan profesional. Menit pelanggan mlebu ing St.Vincent, dheweke bakal kepesuk banget. Resor kasebut ngrangkul Segara Karibia lan ana ing sacedhake pegunungan sing subur lan alas alas sing cedhak. Paling apik, mung jarak perjalanan singkat saka Bandara Internasional Argyle sing nembe dibangun. ”

Persetujuan kasebut, sing wis ditindakake sajrone udakara setaun, bakal ditindakake Resor Pantai menyang rantai kepulauan sing dikenal minangka 'Permata Karibia.' "Resor kasebut bakal ngalami reimaginasi lan renovasi akeh," ujare Adam Stewart, Wakil Ketua Sandals Resorts International. "Saben nggedhekake, kita bakal nggawa karier sajrone 40 taun ing keramahan kanthi nyiptakake lapangan kerja lan katrampilan anyar liwat Universitas Perusahaan, karya dhasar Sandal Foundation, pesawat udara khusus lan global lengkap kampanye pemasaran sing mesthi tindakake. Nalika ndeleng masa depan, pertumbuhan iki bisa uga ana kemungkinan gedhe. ”

Pengumuman perusahaan kasebut ora mung minangka sinyal apa sing bakal kedadeyan, nanging uga ngelingake babagan sektor pariwisata lan pariwisata global manawa masa depan pariwisata Karibia katon cerah. Kasedhiya saklawasé 40 taun ing industri sing kalebu kabeh, Sandals Resorts International bakal terus nggawe inovasi lan nyedhiyakake pengalaman liburan 5-Bintang Mewah Termasuk® sing disenengi kabeh wong.

Warta liyane babagan Sandal.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.