Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Lomba landasan pacu Bandara Budapest dadi luwih apik

Lomba amal tahunan 'Runway Run', diatur ing Bandara Budapestlandasan pacu, bakal dianakake kaping wolu taun iki. Runway I bakal ditutup sajrone acara kasebut, para profesional penerbangan, atlit, lan perwakilan sektor pariwisata bakal melu, kanggo ndhukung tujuan mulya kanthi kabeh biaya mlebu sing diwenehake menyang SUHANJ! Yayasan lan Yayasan Anthony Nolan.

The Covid-19 pandemi duwe pengaruh sing kuat kanggo kabeh industri, kanthi penerbangan saya angel banget, nanging Bandara Budapest nganggep penting banget kanggo terus ndhukung amal sanajan ing jaman angel iki kanthi njaga tradhisi balapan balapan taunan, Runway Run. Ngatur kondhisi lomba kanggo memenuhi peraturan lan njamin rekomendasi sing berlaku, Bandara Budapest mutusake ora ngeculake pelari sing melu balapan taun demi taun utawa dhasar sing ana gandhengane. Biaya entri sing dikoleksi ing balapan balapan undhangan disumbang saben taun dening operator bandara menyang SUHANJ Hongaria! Yayasan, nyengkuyung kegiatan olah raga wong cacat, lan yayasan Inggris Anthony Nolan, ndhukung perawatan leukemia.

Runway Run taun iki bakal dianakake dina Setu, 19 September 2020, kaping wolu Runway gateway Hongaria, aku bakal nampani para pelari lan dudu pesawat suwene setengah dina. Peserta kalebu perwakilan sektor penerbangan, tim perusahaan gedhe, lan atlit SUHANJ! Yayasan, uga sawetara bejo sing bisa entuk kesempatan kanggo melu balapan kasebut liwat kompetisi hadiah sing diumumake bandara.

Rolf Schnitzler, CEO, Bandara Budapest negesake: "Runway Run minangka acara prioritas utama ing urip bandara saben taun. Ing taun iki malah luwih istimewa amarga wulan sing angel iki mbutuhake kita tetep luwih gedhe tinimbang saiki. Bandara Budapest, minangka perusahaan sing duwe tanggung jawab, nganggep penting kanggo ndhukung organisasi kayata SUHANJ!, Matur nuwun amarga dheweke wis seneng nikmati olahraga sajrone pirang-pirang taun, lan yayasan Anthony Nolan sing berbasis ing Inggris ndhukung perawatan bocah-bocah leukemia Bareng kita kuwat. ”

Saliyane wong diwasa, Runway Run uga nawakake kesempatan supaya bocah bisa mlaku ing lingkungan sing unik - dene wong diwasa duwe pilihan antara 5k utawa 10k, bocah-bocah (umur enem lan 15 taun) bisa mlebu balapan 1.5k ing Runway I.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email