24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Hanoi mateni pihak bar, klub, lan larangan sawise lonjakan COVID-19

Hanoi mateni pihak bar, klub, lan larangan sawise lonjakan COVID-19
Hanoi mateni pihak bar, klub, lan larangan sawise lonjakan COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Kepala pamrentahan kutha Hanoi dina iki ngumumake manawa kabeh bar, pub lan klub kutha diprentah ditutup lan kabeh rapat gedhe dilarang wiwit tengah wengi dina Rebo. Pengetatan watesan ing ibukutha Vietnam yaiku a Covid-19 wabah ing kutha Danang.

"Kita kudu tumindak saiki lan tumindak kanthi cepet," ujare Nguyen Duc Chung, ketua Hanoi, ing sawijining pernyataan. "Kabeh pakumpulan gedhe bakal dilarang nganti luwih dingerteni."

Kepala kutha kasebut nambahake manawa luwih saka 21,000 wong sing bali menyang Hanoi saka Danang "bakal diawasi kanthi teliti lan bakal dites kanthi cepet."

Hanoi ndhaptar kasus pertama Covid-19 sing ana gandhengane karo wabah Danang dina iki.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.