Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mbukak maneh Lelungan: Brasil mung nglirwakake COVID-19

brazillogo
brazillogo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Brasil bisa uga sensasional ing pirang-pirang cara. Pengunjung sing wani kanthi rasa ora wedi saiki bisa mabur menyang Brasil kanthi preinan tanpa watesan sing gedhe. Ana 2.5 yuta kasus coronavirus sing dijarwakake dadi 2016 saben yuta, lan 424 tiwas saben yuta, dadi negara nomer 13 paling bahaya ing donya amarga virus kasebut.

Brasil saiki mbukak maneh kanggo pengunjung manca saiki, angger lagi tekan pesawat. Muga-muga bisa urip maneh industri pariwisata sing rusak amarga wis nyebar virus virus anyar ing negara kasebut.

Ing keputusan sing diterbitake ing gazet pamrentah, Brasil nambah larangan sing gegandhengan karo coronavirus tumrap para turis asing sing tekan daratan utawa segara sajrone 30 dina maneh, nanging ujar manawa watesan patang wulan kasebut "ora bakal nglarang mlebu manca asing sing tekan udara. ”

Pamindhahan kasebut kedadeyan sanajan Brasil nyathet jumlah infeksi lan kematian saben dina, lan gunggunge ana 2.5 juta lan 90,000 wong.

Brasil nutup tapel wates udarane kanggo wong sing ora warga tanggal 30 Maret, nalika virus kasebut ngrusak Eropa lan Asia lan mung nyekel Amerika Selatan

Saiki, Brasil minangka negara sing nomer infeksi lan kematian nomer loro paling dhuwur ing donya, sawise Amerika Serikat.

Industri pariwisata wis ilang meh 122 milyar real ($ 23.6 milyar) amarga pandemi, perkiraan Konfederasi Nasional Perdagangan Barang, Layanan, lan Pariwisata (CNC).

Minangka sakabehe, ekonomi Amerika Latin paling gedhe ngalami kontraksi 9.1 persen taun iki, miturut Dana Moneter Internasional.

Miturut aturan kasebut, Brasil bakal njaluk pengunjung manca sing tetep 90 dina utawa kurang supaya asuransi kesehatan nutupi wong-wong mau ing negara kasebut sadurunge lelungan.

Brasil minangka bagean ing antarane negara-negara sing warga negara isih nemoni larangan mlebu Uni Eropa utawa Amerika Serikat kanthi larangan virus corona.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.