Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Warta Breaking Jordan Warta Breaking Mauritius Warta Industri Rapat rapat News wong Pengumuman Pers News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

WTM London kerja sama karo ITIC kanggo ngluncurake KTT Investasi

WTM London kerja sama karo ITIC kanggo ngluncurake KTT Investasi
itic
ditulis dening Juergen T Steinmetz

WTM London lan ITIC bakal gabung kanggo tuan rumah puncak investasi pariwisata sing bakal mbalekake bisnis lan mulihake kapercayan para wisatawan sawise pandemi COVID-19.

The Pasar Plancongan Dunia (WTM) minangka acara Inggris kanggo industri perjalanan global, diluncurake ing Olimpiade London ing taun 1980 sadurunge pindhah menyang Pengadilan Earl ing taun 1992 lan banjur menyang ExCeL London ing taun 2002. WTM bubar nampa lampu ijo saka pamrentah kanggo makarya ing London wiwit tanggal 2-4,2020 November , XNUMX

The Konferensi Investasi Pariwisata Internasional (TIC) tujuane kanggo nerangake mekanisme finansial sing ngidini perusahaan lelungan pulih lan dibangun maneh. Ahli investasi uga bakal menehi pedoman babagan cara nyiapake bencana global ing mangsa ngarep.

Mantan Sekretaris Jenderal UNWTO kanggo pidato ing ATM Virtual

Mantan Sekretaris Jenderal UNWTO Dr. Taleb Rifai

Dr. Taleb Rifai, Ketua ITIC lan mantan Sekretaris Jenderal UNWTO ujar: "Iki minangka pakurmatan lan hak istimewa kanggo ITIC kanggo bermitra karo WTM, Pameran Dagang Pariwisata paling gedhe lan paling pengaruh ing saindenging jagad. Bakal fokus kanggo nyiyapake rencana pamulihan pariwisata sing komprehensif, kanggo mbangun maneh tujuan, nyengkuyung inovasi lan investasi, lan mikir maneh sektor pariwisata ".

Kabeh mesem sawise ITIC ing London rampung

Ibrahim Ayoub, CEO Group, MD lan Organizer ITIC

Ibrahim Ayoub, CEO Grup, MD lan Penganjur ITIC ujar: "Kita seneng banget bisa kerja bareng karo WTM kanggo konferensi investasi pariwisata kaping telu ing endi para Menteri, Pembuat Kebijakan, Pemimpin Pariwisata lan Pamilik Proyek bakal melu karo Investor lan perusahaan Ekuitas Pribadi kanggo ngrembug lan njelajah finansial anyar mekanisme lan aliansi ing investasi berkelanjutan ing industri lan siyap pulih pasar ing jaman pasca-COVID-19 ”.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.