Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi Maneka Warta

LOT Polish Airlines ngumumake rute kaping lima saka Bandara Budapest

LOT Polish Airlines ngumumake rute kaping lima saka Bandara Budapest
LOT Polish Airlines ngumumake rute kaping lima saka Bandara Budapest
ditulis dening Harry S. Johnson

LOT Polish Airlines wis ngumumake rute sing anyar saka Bandara Budapest kanggo Wroclaw, kutha paling gedhe nomer papat ing Polandia. Layanan anyar iki, LOT's 5th saka Budapest, bakal diwiwiti tanggal 24 Agustus lan bakal beroperasi sepisan seminggu kanthi setaun taun, luwih-luwih ngembangake hub operator ing bandara Hongaria.

Sanajan COVID-19, LOT Polish Airlines wis berkembang banget ing Bandara Budapest, nuduhake ketahanan lan kekuwatan bandara lan negara. Ing taun iki, LOT nambahake telung rute anyar saka Budapest: bubar diwiwiti maneh ing Seoul lan mentas ngluncurake Dubrovnik, Varna, lan saiki Wroclaw. Rute Wroclaw anyar LOT, adhedhasar lalu lintas sing ora langsung, minangka rute katelu operator menyang Polandia.

"Kita seneng banget yen LOT ngumumake rute liyane sing anyar saka Bandara Budapest, sing luwih nguatake posisi kita dadi bandara utama Eropa Tengah lan Timur," ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Penerbangan, Bandara Budapest. "LOT saiki dadi maskapai nomer enem paling gedhe saka Bandara Budapest kanthi kursi luwih saka 400,000 taun kepungkur," tambah Bogáts.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.