Breaking News Internasional Breaking Philippines News Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Gempa bumi kuat nyerang Mindanao, Filipina

Gempa bumi kuat nyerang Mindanao, Filipina
Gempa bumi kuat nyerang Mindanao, Filipina
ditulis dening Harry S. Johnson

Gempa skala 6.4 sing kuat, nyerang Mindanao, Filipina saiki.

Laporan Gempa Awal
Gedhene 6.4
Tanggal-wektu · 1 Agustus 2020 17:09:02 UTC

· 2 Agustus 2020 01:09:02 cedhak pusat gempa

Lokasi 7.304N 124.142E
Ambane 479 km
Distances · 10.3 km (6.4 mi) WSW saka Polloc, Filipina

· 14.5 km (9.0 mi) NW saka Cotabato, Filipina

· 15.9 km (9.9 mi) WSW saka Parang, Filipina

· 31.5 km (19.5 mi) W of Pigcawayan, Philippines

· 31.9 km (19.8 mi) NW saka Pagalungan, Filipina

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 8.7 km; Vertikal 4.8 km
paramèter Nph = 157; Dmin = 160.6 km; Rms = 1.21 detik; Gp = 29 °
 

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.