Pasar Plancongan Golf Internasional ing Wales ditundha nganti taun 2021

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pasar Plancongan Golf Internasional ing Wales ditundha nganti taun 2021

Pameran Plancongan Reed, penyelenggara pameran ing mburi IGTM (Pasar Plancongan Golf Internasional) wis negesake manawa IGTM 2020 (amarga bakal ditindakake tanggal 19 - 22 Oktober 2020) ing Celtic Manor Wales saiki bakal ditundha, nganti taun 2021.

Ing sawijining pernyataan sing diluncurake dina iki, David Todd, Manajer Acara, IGTM ujar: "Kanthi watesan saiki sing nyebabake akeh pemangku kepentingan utama sing kesejahteraan minangka prioritas utama, kita ora bisa nggawe pasuryan sing padha ing situs kanggo ngadhepi pengalaman lan rapat kualitas sing diarepake ing acara IGTM. Sawise dipikirake, kita wis njupuk keputusan sing angel kanggo nundha IGTM Wales menyang 2021.

"Kita ngerti manawa bisnis kudu terus lan ngerti pentinge IGTM minangka papan rapat strategi bisnis taunan, mula kita ora pengin kesempatan kasebut muspra. Mula, minangka matur nuwun banget marang kasetyan industri sajrone 23 taun kepungkur, lan mung kanggo taun iki, kita bakal mbukak virtual lan global nganggo LINKTM - lan pancen gratis kanggo kabeh delegasi.

"Sawise riset karo para pemangku kepentingan, kita duwe sawetara saran sing apik banget kanggo nyebutake kebutuhan supaya 'komunikasi tetep lancar' lan 'ngembangake platform digital kanggo klumpukan tujuan tanpa kudu miwiti golek misi'.

Tujuane yaiku supaya kabeh wong bisa nyambung ing wektu sing angel iki kanggo industri plancongan lan komunitas plancongan golf, dadi sistem dhukungan bisnis lan njaga jagad supaya bisa maju menyang taun 2021. " Todd nambah.

LINKTMTM bakal ditindakake wiwit tanggal 20 - 22 Oktober 2020.

Todd nyimpulake: "Link IGTM dudu sulih kanggo IGTM, nanging minangka acara sepisan sing digawe kanggo njaga industri supaya bisa terus ana hubungane karo bisnis sing jelas, njaga obrolan, nggayuh lan ngatur janji sing cocog karo kabeh wong. agenda Kabeh babagan mbantu maju ngluwihi COVID-19. Muga-muga kabeh pamiarsa bisa nggunakake IGS LINKS ing taun iki lan ngarep-arep bisa sesambungan maneh karo wong sing adhep-adhepan ing Celtic Manor, Wales ing taun 2021. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email