Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Dominica mbukak maneh wates kanggo kabeh wong sing lelungan tanggal 7 Agustus

Pilih basa sampeyan
Dominica mbukak maneh wates kanggo kabeh wong sing lelungan tanggal 7 Agustus
Dominica mbukak maneh wates kanggo kabeh wong sing lelungan tanggal 7 Agustus
ditulis dening Harry S. Johnson

Pulo Alam Karibia, Dominica bakal mbukak maneh watese kanggo para wisatawan internasional ing tanggal 7 Agustus. Bukak maneh wates kasebut digawe kanthi pendekatan bertahap karo warga negara lan warga sing diidini mulih wiwit tanggal 15 Juli lan kabeh pengunjung internasional bisa lelungan. Pulo wiwit tanggal 7 Agustus 2020.

Pedoman lan protokol kesehatan lan safety wis disinaoni kanthi tliti lan diumumake kanthi formal kanggo nyilikake risiko kasus anyar Covid-19 yen wates dibukak maneh.

Protokol kasebut bakal ditindakake:

Protokol kanggo Pra-Rawuh
Syarat wajib kanggo kabeh penumpang / wisatawan sing teka
Kabeh lelungan kudu:
1. Kirim kuesioner kesehatan kanthi online paling ora 24 jam sadurunge teka
2. Tampilake kabar babagan idin kanggo lelungan.
3. Kirimake asil tes PCR negatif sing dicathet sajrone 24-72 jam sadurunge tekane
Protokol lan pedoman umum nalika teka

Wisatawan kudu:

1. Nganggo topeng rai sawayah-wayah sajrone proses tekane lan kalebu mangkat saka bandara
2. Mirsani pedoman jarak fisik
3. Praktek sanitasi pernapasan lan pernapasan sing apik
4. Tindakake kabeh pandhuan saka staf perawatan kesehatan lan pejabat

Metu lan Tes:

Bocah-bocah ing umur 5 taun ora dikatutake biaya pengujian.

Wisatawan kudu:

1. Sanitasi tangan ing stasiun sanitasi kaya sing diarahake
2. Nindakake penilaian kesehatan kanggo nyakup pemeriksaan suhu
3. Nyedhiyakake konfirmasi kuesioner kesehatan lan asil tes PCR negatif
4. Nindakake skrining tes kanthi cepet lan kanthi asil tes negatif, dheweke bakal ditularake menyang imigrasi kanggo diproses lan menyang bea cukai kanggo skrining. Koper bakal diresiki nalika dicopot sabuk conveyor

Pelancong sing nglaporake suhu sing dhuwur, tandha bebaya sing dhuwur saka kuesioner kesehatan utawa Tes Positif Positif bakal:

1. Terusake menyang area skrining sekunder
2. Diwenehi tes PCR
3. Diangkut menyang karantina wajib ing fasilitas sing wis disetujoni pemerintah utawa hotel sing disertifikasi pemerintah kanthi biaya sing ngenteni asil
4. Yen asil tes positif, wong lelungan bisa dikarantina nganti diluncurake dening profesional kesehatan resmi
Mangkat Saka Dominika

Kendaraan bakal diidini mlebu ing udara lan pelabuhan mung karo supir lan plancongan.

Wisatawan kudu:

1. Nganggo topeng rai sawayah-wayah sajrone proses budhal nganti budhal saka bandara.
2. Mirsani jarak fisik.
3. Praktek sanitasi pernapasan lan pernapasan sing apik
4. Tindakake pandhuan saka staf perawatan kesehatan lan pejabat

Nalika watesan kanggo nyuda panyebaran COVID-19 wis dicabut ing Dominica, protokol kesehatan lan keamanan tatakrama pernafasan, nganggo topeng rai, ngumbah tangan sing bener lan asring, ngresiki reresik lan fisik isih ditrapake.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.