Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking Kuwait News Breaking News Portugal Warta Breaking Travel Breaking News UAE Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Emirat ngembang jaringan menyang 70 tujuan

Pilih basa sampeyan
Emirat nerusake penerbangan menyang Kuwait City lan Lisbon, ngembangake jaringan menyang 70 tujuan
ditulis dening Harry S. Johnson

Emirat wis ngumumake bakal nerusake layanan penumpang menyang Kuwait City (5 Agustus) lan Lisbon (16 Agustus). Iki bakal nggawe jaringan penumpang Emirat menyang 70 tujuan ing wulan Agustus, luwih saka 50% jaringan tujuan pra-pandemi, amarga maskapai kasebut kanthi bertahap nerusake operasi kanthi keamanan para pelanggan, kru lan komunitas minangka prioritas utama.

Penerbangan saka Dubai menyang Kuwait City bakal beroperasi minangka layanan saben dina lan penerbangan saka Dubai menyang Lisbon bakal dioperasikake kaping telu seminggu. Penerbangan kasebut bakal dioperasikake karo Emirates Boeing 777-300ER.

Penumpang sing lelungan ing antarane Amerika, Eropa, Afrika, Timur Tengah, lan Asia Pasifik bisa nikmati sambungan sing aman lan gampang liwat Dubai. Pelanggan saka jaringan Emirat bisa mandheg utawa lelungan menyang Dubai amarga kutha kasebut dibukak maneh kanggo pengunjung bisnis lan hiburan internasional.

Covid-19 Tes PCR wajib kanggo kabeh penumpang mlebu lan transit sing tekan Dubai (lan UEA), kalebu warga UAE, warga lan turis, tanpa preduli saka negara sing asale.

Tujuan Dubai: Saka pantai lan aktivitas pusaka sing direndhem srengenge nganti fasilitas perhotelan lan hiburan kelas dunia, Dubai minangka salah sawijining tujuan global sing paling populer. Ing taun 2019, kutha iki nampani 16.7 yuta pengunjung lan dadi tuan rumah atusan rapat lan pameran global, uga acara olahraga lan hiburan.

Wiwit Dubai dibukak maneh kanggo turis tanggal 7 Juli, nganti saiki jumlah kasus COVID-19 anyar ing saindenging UAE tetep tetep lan tren mudhun. Dubai minangka salah sawijining kutha pertama ing donya sing entuk cap Safe Travels saka Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) - sing nyengkuyung langkah-langkah komprehensif lan efektif Dubai kanggo njaga kesehatan lan keamanan tamu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.