Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Seri LOCALiQ Ngumumake Acara Musim ing Bahama

PGA TOUR ngumumake dina Selasa yen Golf Ocean Club ing Pulo Swarga Atlantis Bahamas bakal dadi tuan rumah Kejuaraan Seri LOCALiQ, acara pungkasan saka Seri LOCALiQ. Turnamen kasebut, dijadwalake tanggal 26-30 Oktober, uga bakal dadi puncak balapan poin Order of Merit anyar - Race to The Bahamas Points Standings — sing disponsori Menteri Pariwisata Bahama.

Ing wulan Juli, TOUR ngumumake pembentukan Seri LOCALiQ, seperangkat wolung turnamen kanggo anggota PGA TOUR Latinoamérica, Mackenzie Tour - PGA TOUR Canada lan PGA TOUR Series China sing wis sidelini taun iki amarga pandemi COVID-19. Musim diwiwiti minggu iki ing Alpharetta, Ga., Kanthi Alpharetta Klasik.

Sawise pitung acara kaping pisanan, 78 pemain paling dhuwur ing Race to The Bahamas Points Standings bakal entuk hak main acara pungkasan musim 72-bolongan ing salah sawijining kursus resort paling apik ing donya. Pemenang Kejuaraan Seri LOCALiQ ing Atlantis Paradise Island Bahamas entuk pengecualian saka sponsor menyang acara PGA TOUR sing bakal ditemtokake, dene para pemain rampung pisanan lan nomer loro ing Race to The Bahamas Point Standings uga nampa undhangan turnamen PGA TOUR liwat pengecualian sponsor.

"Kita seneng banget karo Menteri Pariwisata Bahama, sing entuk visi sing padha karo Seri LOCALiQ sing kita idham-idhamake lan nggawa ide sing paling apik saka Seri menyang Kepulauan kanggo acara iki," ujare Rob Ohno, PGA TOUR's Wakil Presiden Senior, Tur Internasional. "Kita ora bisa luwih ngucapke matur nuwun.

"Supaya bisa main acara pungkasan ing properti, kaliber Kursus Ocean Club Golf pancen luar biasa," ujare Ohno. "Saben minggu Seri LOCALiQ bakal diwiwiti nganti akhir musim ing Bahama, lan kita seneng banget bisa kerja bareng karo Pulo Swarga Atlantis kanggo acara juara iki. Aku ngerti para pemain bakal ngarep minggu iki lan ngupayakake supaya bisa lolos ing kursus sing apik iki.

Pemenang TOGA PGA TOUR nembelas wektu lan arsitek terkenal Tom Weiskopf miwiti desain lan pambangunan kursus kasebut ing taun 1999, kanthi Ocean Club Golf Course dibukak ing wulan Januari 2001. Publikasi golf terus-terusan menehi peringkat par-72, adhedhasar latar mburi Laut Karibia , minangka kursus resort top-10 ing Amerika Utara.

"Kita seneng banget nampi PGA TOUR lan Seri LOCALiQ menyang Kepulauan Bahama," ujare Wakil Direktur Jenderal Pariwisata & Penerbangan Bahama Ellison 'Tommy' Thompson. "Bahama minangka swarga golf. Kanthi kursus kelas internasional, kalebu Atlantis Paradise Island Bahamas 'Ocean Club Golf Course, lan cuaca lan pemandangan sing ora ana tandhinge, kita yakin Bahama bakal dadi tujuan sing sampurna kanggo acara akhir musim. ”

PGA TOUR duwe sejarah prastawa sing ana gandhengane karo TOUR ing Kepulauan Bahama. Tur Korn Ferry lagi ngunjungi Bahama saben taun, nganakake acara back-to-back — Bahamas Great Exuma Classic ing Sandals Emerald Bay lan Bahamas Great Abaco Classic ing The Abaco Club — wiwit taun 2017. Ing wulan Januari, Tommy Gainey menang Bahamas Great Exuma Classic lan PGA TOUR Latinoamérica alum Jared Wolfe menang Bahamas Great Abaco Classic. Ing taun 1986, PGA TOUR nganakake Klasik Bahama ing Pulo Surga. Ing taun kasebut, anggota Hall of Fame Golf Dunia lan calon legenda PGA TOUR Champions Hale Irwin ngalahake Donnie Hammond kanthi enem stroke. Papat kaping antarane 1928 lan 1937, PGA TOUR nganakake Terbuka Nassau Bahama. Pemenang yaiku Gene Sarazen (1928), Leo Mallory (1935), Willie MacFarlane (1936) lan Sam Snead (1937).

Tiger Woods dadi tuan rumah Tantangan Dunia Pahlawan ing Albany Golf Couse wiwit taun 2015. Uga, LPGA wis nganakake Pure Silk-Bahamas LPGA Klasik ing Ocean Club Golf Course wiwit taun 2013, karo Brittany Lincolnicom, pemenang LPGA kaping wolung, nyekel loro judhulé ing Bahama, ing 2017 lan 2018. Hall of Famer Basketball Michael Jordan uga dadi tuan rumah acara golf selebriti sing wis suwe kanggo amal ing Ocean Club.

Babagan Seri LOCALiQ

PGA TOUR nggawe Seri LOCALiQ ing taun 2020 kanggo menehi kesempatan main kanggo anggota PGA TOUR Latinoamérica, Tur Mackenzie - PGA TOUR Kanada lan PGA TOUR Series-China. Seri LOCALiQ minangka pitu acara 54 bolongan sing dimainake ing Amerika Serikat Tenggara (Georgia, Alabama lan Florida), kanthi turnamen pungkasan sing dianakake ing Atlantis Paradise Island Resort's Ocean Club Golf Course ing Bahama. LOCALiQ, cabang penjualan lan pemasaran Gannett Co., Inc., lan Firma Layanan Pemasaran Digital Resmi PGA TOUR, komitmen karo komunitas ing jaringan lan mbantu dheweke nggawe hubungan karo bisnis lokal.

Warta liyane babagan Bahama

Print Friendly, PDF & Email