Berita Breaking Belgia News podcast Pariwisata

Perubahan Iklim, pariwisata lan COVID-19 miturut Prof Geoffrey Lipman, SUNx

COVID-19, Perubahan Iklim lan Pariwisata: Diskusi sing kudu dilakoni lan kesempatan kerja mung nunggu
7800689 1596578650496 34b159ba5d8ed
ditulis dening editor

Iki minangka diskusi sing penting kanggo ditindakake karo Profesor Geoffrey Lipman babagan kesempatan kanggo industri pariwisata lan pariwisata mbentuk maneh nalika nganggep perubahan iklim.

Rungokake podcast:

eTurboNews ngerti perubahan iklim duwe peran kanggo mbangun industri pariwisata lan pariwisata sawise COVID-19. Kasedhiya kesempatan sing asring ora digatekake.

Profesor Geoffrey Lipman tanggung jawab kanggo Jaringan SUNx lan ngrembug babagan kesempatan kasebut eTurboNews dina iki.

SUNx - Jaringan Universal Kuat - minangka sistem anyar kanggo tujuan Pariwisata lan pemangku kepentingan kanggo mbangun Ketahanan Iklim selaras karo target Perjanjian Paris liwat "Iklim Ramah Iklim."

Ora ana ancaman siji-sijine manungsa sing luwih gedhe tinimbang Perubahan Iklim - yaiku eXpinunjul

SUNx bakal fokus ing kasunyatan iki lan nyedhiyakake eXpangowahan solusi, alat, lan sumber daya cerdas kanggo mbantu komunitas lan pemangku kepentingan pariwisata.

SUNx eXpangowahan nduweni telung unsur inti:

  • Pusat SUNx - Prefabrikasi, pusat riset & inovasi Iklim tenaga surya
  • Sambungan SUNx - Platform teknologi kanggo ngawasi & nganalisa data ketahanan iklim
  • Komunitas SUNx - Mbangun kapasitas, pendhidhikan, lan promosi budaya liwat Plancongan Ramah Iklim

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.