Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Breaking Grenada News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Air Canada nerusake layanan sing dijadwalake menyang Grenada

Air Canada nerusake layanan sing dijadwalake menyang Grenada
Air Canada nerusake layanan sing dijadwalake menyang Grenada
ditulis dening Harry S. Johnson

Kanthi dibukak Grenada Bandara Internasional Maurice Bishop tanggal 15 Juli, minangka bagean saka strategi fase Pemerintah Grenada kanggo miwiti maneh industri pariwisata sing dituju, Air Canada bakal nerusake layanan sing dijadwalake menyang negara tri-pulau Grenada, Carriacou lan Petite Martinique tanggal 10 Agustus. Kanada kalebu Negara-Negara Risiko Sedeng amarga transmisi aktif nanging bisa dikelola, nanging para tamu sing lelungan saka tujuan kasebut isih kudu setuju lan nganakake protokol wajib sadurunge dipesen lan nalika teka ing pulau kasebut.

"Iki minangka langkah gedhe kanggo Grenada Murni, amarga kita terus ngawasi pendekatan sing diukur kanggo mbukak maneh tujuan kanggo para turis internasional," ujare Patricia Maher, CEO Otoritas Pariwisata Grenada (GTA). "Minangka salah sawijining pasar sumber utama, kita seneng ngerti manawa bakal bisa nampani pengunjung bali saka Kanada. Nalika seneng seneng pengunjung bisa njelajah budaya lan kegiatan immersive sing padhang, disaranake supaya kabeh wong sing seneng ati-ati kudu ati-ati lan priksa manawa dianut saran-saran sing ditindakake saiki kanggo njaga kesehatan lan keamanan nalika ngunjungi Pure Grenada, Spice of the Caribbean. ”

Ana kesempatan kanggo njelajah, santai lan santai ing Pure Grenada, Spice of the Caribbean. Kanthi macem-macem penawaran kayata kuliner, petualangan alus, romansa, santai, lan pengalaman berlayar sing nyasarake macem-macem pamirsa kalebu para wisatawan solo, pasangan lan kulawarga, para plancong bisa gampang nyetel lelungan adhedhasar semangat utawa kanggo nglegakake penasaran.

Penerbangan minggon sing dijadwalake Air Canada bakal operasi dina Senin, nggunakake jalur utama maskapai penerbangan kasebut minangka lawan karo Rouge sing digunakake ing jaman biyen. Penerbangan kasebut bakal mangkat saka Bandara Internasional Toronto Pearson jam 9:00 lan tekan Bandara Internasional Maurice Bishop jam 2:05 sore. Penerbangan bali saka Grenada jam 3:00 sore lan tekan ing Toronto jam 8:25 wengi

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.