24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Spanyol Breaking News Swiss Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Daratan Spanyol nambahake dhaptar karantina Swiss COVID-19

Daratan Spanyol nambahake dhaptar karantina Swiss COVID-19
Daratan Spanyol nambahake dhaptar karantina Swiss COVID-19
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat kesehatan ing Bern ngumumake manawa kabeh wong sing teka ing Swiss saka Spanyol saiki diwajibake 10 dina Covid-19 quarantine

Patrick Mathys, kepala manajemen krisis kanggo kantor kesehatan umum federal, marang wartawan ing Bern, langkah kasebut bakal diwiwiti wiwit Setu. Langkah kasebut ora kalebu Kepulauan Balearic lan Canary Spanyol.

"Kanggo kaping pisanan, kita ora milih kabeh negara kalebu ing dhaptar," ujare Mathys, Rebo.

Nalika panguwasa pamrentah Swiss nambahake Spanyol menyang daratan ing negara sing 'diwajibake karantina', Rusia, Azerbaijan lan Uni Emirat Arab dicopot saka dhaptar kasebut.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov