24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Warta Breaking Travel Warta Breaking Grenada Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Jamaika Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Resorts Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Yayasan Sandal Hadiah Rumah Sakit Putri Margaret Pediatric Ward

Yayasan Sandal Hadiah Rumah Sakit Putri Margaret Pediatric Ward
Yayasan Sandal Hadiah Rumah Sakit Putri Margaret

Pasien Departemen Pediatrik ing Rumah Sakit Putri Margaret ing Nassau, Bahamas, saiki bakal ditliti lan dirawat nganggo peralatan canggih amarga sumbangan gedhe saka Yayasan Sandal.

Peralatan kasebut, regane regane US $ 13,000 bakal ngladeni udakara sewu (1,000) bocah sing nggunakake fasilitas medis saben taun.

Nalika pidato nalika masrahake olahraga ing dina Selasa, 3 Maret, Dr. Marcia Bassett, Kepala Departemen Pediatrik ing Rumah Sakit Putri Margaret, ujar manawa "sumbangan kasebut bakal nambah operasi Pediatric Ward kanthi signifikan lan perawatan kanggo pasien lan kulawarga. ” Dr Bassett seneng banget karo sumbangan kasebut sing dikepengini tim medis dheweke.

"Kita seneng banget, yen Sandal milih kita dadi panampa sumbangan iki. Iki minangka barang sing dibutuhake banget lan tim ora sabar ngenteni mula digunakake. ”

Piranti medis sing mentas ditampa kalebu Oksimeter Pulsa Tangan Ditahan kanggo ngukur jumlah oksigen ing getih (pulsa); monitor tandha Vital kanthi dudukan lan aksesoris kanggo mbantu dokter mriksa saben tandha penting pasien, kanthi akurat nyathet pangowahan kondisi pasien lan nyetel obat-obatan sing cocog kanggo nyedhiyakake perawatan sing paling apik; lan Skala Kursi Digital Seluler sing ngidini pasien sing duwe watesan seluler utawa fisik, keseimbangan sing kurang utawa sikil sing lemes bisa ditimbang nalika lungguh.

Blanket Natus Phototherapy uga wis dituku lan bakal dikirim menyang rumah sakit ing minggu ngarep. Sistem fototerapi intensif bakal nyedhiyakake bayi sing anyar kanthi jaundice kanggo perawatan sing paling apik lan wiwit urip.

Heidi Clarke, Direktur Eksekutif ing Sandals Foundation ujar manawa Yayasan kasebut terhormat bisa ndhukung perawatan kulawarga sing diwenehake rumah sakit.

"Minangka Yayasan sing nyedhiyakake Karibia lan masarakat, kita bakal terus ngupayakake program sing nyedhiyakake pembangunan berkelanjutan kanggo komunitas Karibia."

Rumah Sakit Putri Margaret, Clarke nerusake, "nyedhiyakake kebutuhan luar biasa kanthi menehi akses sing padha kanggo layanan kesehatan. Kita seneng banget yen bisa mbantu rumah sakit iki kanggo ngladeni masarakat. "

Ward Pediatric lan peralatane rusak nalika liwat Topan Irma ing taun 2017. Sumbangan kasebut saengga cocog karo rong program jangkauan utama Yayasan Sandal - pangembangan komunitas lan Bantuan Bencana.

The Sandals Foundations minangka organisasi nirlaba sing diluncurake ing wulan Maret 2009 kanggo mbantu Sandal Resorts Internasional terus gawe bedane ing urip masarakat ing wilayah sing digunakake.

Warta liyane babagan Sandal.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.