24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Mbangun maneh tanggung jawab Swiss Breaking News Pariwisata Singapur Maneka Warta

Swiss ngumumake kabeh negara non-Schengen minangka 'risiko COVID-19 sing dhuwur'

Swiss ngumumake kabeh negara non-Schengen minangka 'risiko COVID-19 sing dhuwur'
Swiss ngumumake kabeh negara non-Schengen minangka 'risiko COVID-19 sing dhuwur'
ditulis dening Harry S. Johnson

Pejabat pamrentah Swiss ngumumake dina iki manawa dhaptar negara-negara Swiss sing duwe risiko tingkat dhuwur Covid-19 kasus anyar wis direvisi lan saiki kalebu kabeh negara ing njaba zona Schengen bebas paspor Eropa.

Ana sawetara pengecualian sing penting, kalebu Australia, Irlandia, Jepang, Kanada, Korea Selatan lan Selandia Baru, pejabat Swiss kasebut dina Kamis.

Langkah kasebut, sing tujuane kanggo nyuda panyebaran COVID-19, diwiwiti dina Setu. Iki ngencengi dhaptar sing mung ditambahi dina Rebo, nalika Spanyol daratan ditambahake.

Menteri Kesehatan Swiss ujar manawa langkah-langkah anyar ing saindenging negara kanggo mriksa lonjakan kasus coronavirus saiki ora bisa ditindakake.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.