24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Belize telat mbukak maneh Bandara Internasional Philip Goldson

Belize telat mbukak maneh Bandara Internasional Philip Goldson
Belize telat mbukak maneh Bandara Internasional Philip Goldson
ditulis dening Harry S. Johnson

Dina iki ing sawijining konferensi pers sing dianakake ing Belize City, diumumake amarga ana kenaikan jumlah Covid-19 kasus ing telung kabupaten, bakal ana wektu tundha pambukaan maneh ing Bandara Internasional Philip Goldson (PGIA).

Perdana Menteri Rt. Dean Barrow ujar manawa sanajan bandara ora bakal dibukak maneh, penerbangan mulihake minggon kanggo warga Belizean ing luar negeri bakal tetep, kalebu karantina wajib 14 dina nalika teka.

Kajaba iku, Menteri Pendidikan Hon. Patrick Faber ngumumake manawa mbukak maneh sekolah uga bakal ditundha. Dheweke ujar manawa Kementerian bakal terus ngawasi kahanan kasebut amarga ana gegayutane karo COVID-19, lan bakal nggawe pangaturan sing dianggep perlu. Rincian babagan program pembelajaran jarak jauh lan persiyapan liyane kanggo mbukak maneh bakal disedhiyakake ing publik nalika kasedhiya.

Direktur Layanan Kesehatan Dr. Marvin Manzanero uga ngumumake manawa asil awal saka tes sing ditindakake ing San Pedro Town nyebabake 14 kasus positif potensial COVID-19, nanging saiki Kementerian kasebut nindakake proses konfirmasi.

Mbukak bandara uga sekolah bakal diumumake mengko.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.