Dewan Pariwisata Afrika Macan Watesan Seychelles Warta Breaking Travel budaya Education Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Seychelles ngundang eTurboNews sing maca kanggo Q&A virtual

mbangun maneh 300x250px
mbangun maneh 300x250px
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Pariwisata sing terhormat wong Seychelles Didier Dogley, CEO Dewan Pariwisata Seychelles Sherin Francis lan pimpinan liyane ing industri pariwisata lan pariwisata Seychelles bakal teka ing dina Selasa, 11 Agustus kanggo acara virtual global.

Saiki lan masa depan Pariwisata Seychelles ana ing agenda, lan eTurboNews sing maca ing saindenging jagad lan Seychelles bisa dadi bagean.

Republik Seychelles ngemot 115 pulau sing nguwasani jembar 455 km² lan Zona Ekonomi Eksklusif 1.4 km ² ing sisih kulon Samodra India. Iki nggambarake kepulauan kaendahan legendaris sing wiwit saka 4 nganti 10 derajat sisih kidul garis khatulistiwa lan ana ing antarane 480km nganti 1,600km saka pesisir wétan Afrika. Saka 115 pulau kasebut, 41 kalebu pulau granit tengah-samodra paling tuwa ing bumi, lan sabanjure 74 mbentuk karang atoll-atap karang cilik lan Pulo Karang Kepulauan Outer.

T&& virtual diatur dening "Rebuilding.travel" lan eTurboNews. Mbangun maneh minangka diskusi global karo pimpinan pariwisata ing 117 negara.

Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, Dr. Peter Tarlow, presiden pariwisata luwih aman, lan Juergen Steinmetz, CEO saka TravelNewsGroup, penerbit saka eTurboNews yaiku anggota pendiri.

Pariwisata Seychelles: Tanya Jawab karo menteri pariwisata kanggo eTurboNews nonton

Sherin Francis, CEO Dewan Pariwisata Seychelles

Pariwisata Seychelles: Tanya Jawab karo menteri pariwisata kanggo eTurboNews nonton

Hon Didier Dogley, Menteri Pariwisata Seychelles

Ketemu menteri pariwisata Seychelles lan CEO Dewan Pariwisata Seychelles ing diskusi virtual informal minangka kesempatan unik kanggo sapa wae sing kepengin ngembangake Pariwisata Samudra Hindia.

eTurboNews para pamiarsa diundang dadi bagean saka Q&A ing dina Selasa jam 8.00 esuk Waktu London, 9.00 Frankfurt, utawa 11.00 ing Seychelles utawa Dubai, utawa 21.00 Senin sore ing Hawaii.

Kanggo ndhaptar lan kanggo informasi luwih lengkap klik kene utawa bukak mbangun maneh.lancaran banjur klik "acara sing bakal teka."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.