Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking Thailand News Warta Breaking Travel Breaking News Vietnam Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Thai Vietjet ngluncurake layanan domestik kaping 10 ing Thailand

Thai Vietjet ngluncurake layanan domestik kaping 10 ing Thailand
kinerja ing-pesawat dening penyanyi Thailand "GunGun"
ditulis dening Harry S. Johnson

Vietnam Vietnam wis miwiti penerbangan pertama VZ330 saka ibukutha Bangkok (Bandara Suvarnabhumi) menyang Nakhon Si Thammarat, pusat administratif ing Thailand kidul lan salah sawijining kutha paling kuna ing negara kasebut. Penerbangan debut diwiwiti karo Tamu Kehormatan - Pak Siripat Phatthakun, Gubernur Nakhon Si Thammarat, lan nalika pendaratan disambut karo salam banyu lan kembang kanggo penumpang saka Bandara Nakhon Si Thammarat lan Otoritas Pariwisata Thailand Nakhon Si Thammarat Kantor

Ngrameke penerbangan perdana, Thai Vietjet kaget karo para pamula kanthi pagelaran sing nyenengake ing penyanyi Thailand "GunGun", bebarengan karo souvenir perusahaan sing diwenehake kanggo kabeh penumpang.

Layanan paling anyar Thai Vietnam wiwit tanggal 6 Agustus kanthi penerbangan siji saben dina, sing bakal ditambah dadi patang penerbangan saben wulan ing wulan Oktober. Durasi penerbangan udakara 1 jam 15 menit. Sawise nampa wangsulan sing apik banget saka pasar kanggo rute anyar iki menyang Nakhon Si Thammarat, maskapai kasebut uga wis siyap operasional nganti limang penerbangan saben dina pungkasan taun.

Layanan check-in on-line kanggo penumpang domestik sing lelungan metu saka bandara Suvarnabhumi saiki uga kasedhiya kanthi luwih gampang. Kabeh penerbangan Vietjet selaras karo kabeh standar global lan pedoman saka panguwasa lokal, kalebu desinfeksi pesawat.

 

Penerbangan No. Mangkat saka Bangkok Rawuh ing Nakhon Si Thammarat Penerbangan No. Mangkat saka Nakhon Si Thammarat Tekan Bangkok
(GMT +7) (GMT +7)
VZ336 * 05.50 07.05 VZ337 * 07.35 09.05
VZ330 11.05 12.20 VZ331 12.50 14.20
VZ338 * 13.15 14.30 VZ339 * 15.00 16.30
VZ334 * 18.45 20.00 VZ335 * 20.30 22.00

(*) VZ334, VZ335 wiwit tanggal 1 September, 2020 lan VZ336, VZ337, VZ338, VZ339 wiwit tanggal 1 Oktober, 2020

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.