Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina International Airlines: Relaunching ing Toronto, New York, Delhi

Ukraina International Airlines: Relaunching ing Toronto, New York, Delhi
Ukraina International Airlines

Ukraina International Airlines (UIA) mboko sithik nerusake operasine sawise a mati telung wulan amarga pandemi COVID-19. UIA makarya bebarengan karo pamrentah ing saindenging jagad nalika ngamanake kesehatan lan keamanan kabeh staf lan penumpang amarga katon bisa nerusake jadwal penerbangan kanthi cepet lan nyuda pangowahan jadwal mbesuk.

Saiki, Ukraina International Airlines ngluncurake layanan saka Kyiv (KBP) menyang Amsterdam (AMS), Paris (CDG), Nice (NCE), Dubai (DXB), Istanbul (IST), Tel Aviv (TLV), Milan (MXP), Munich (MUC), saka Odessa (ODS) menyang Istanbul (IST) lan Tel Aviv (TLV), ditambah penerbangan saka Kyiv (KBP) menyang- Toronto (YYZ) tanggal 15 Agustus lan 29 Agustus lan saka Toronto (YYZ) menyang Kyiv ( KBP) tanggal 16 Agustus lan 30 Agustus, mengko wulan Agustus, UIA bakal nggedhekake jaringan rute saka Kyiv menyang Yerevan (EVN), Madrid (MAD) lan Kairo (CAI). UIA uga mbukak jadwal domestik lengkap sing nyambungake Kyiv (KBP), Lviv (LWO), Odesa (ODS) lan Kherson (KHE).

UIA kanthi tegas netepi kabeh peraturan pamrentah babagan tujuan sing disedhiyakake. Salah sawijining watesan yaiku pangecualian saiki kanggo para plancong Ukraina sing mabur menyang wilayah Schengen. Kajaba iku, UIA ora bisa ngladeni para plancong saka Delhi (DEL), Tbilisi (TBS), Baku (GYD), Toronto (YYZ) kanthi watesan pamrentah saiki kanggo para penumpang sing pengin lelungan ing antarane titik kasebut lan Ukraina. Elinga yen penerbangan khusus bisa uga dijadwalake kanggo mulihake Warga Ukraina bali menyang Ukraina. Informasi luwih lengkap bisa ditemokake ing www.FlyUIA.com.

Saiki UIA mabur adhedhasar model bisnis sing paling penting, sing ora mesthi nyedhiyakake lalu lintas penumpang sing bisa ditrapake, utamane kanggo penerbangan jarak jauh. "Ing tahap pertama pemulihan, UIA kudu ngoperasikake rute utami kanthi lalu lintas bisnis lan titik-ke-titik sing kuat. UIA bakal kerja bareng karo maskapai mitra kanggo ngeterake penumpang menyang bandara hub utama kanggo koneksi tambahan menyang lan saka Ukraina. Amarga watesan pamrentah wiwit gampang, UIA ngrancang bali menyang model hub ing wulan April 2021 lan mulihake jaringan rute paling ora 80% lan bakal kalebu penerbangan jarak jauh menyang New York (JFK), Toronto (YYZ) lan Delhi (DEL ), "Ujare Presiden UIA, Pak Eugene Dykhne.

UIA bakal terus ngawasi kabeh owah-owahan ing peraturan lelungan kanggo saben negara ing jaringan rute, lan ngrancang nanggapi kanthi cepet kanggo nganyari kanggo saben negara supaya bisa maksimal jaringan penerbangan lan nyedhiyakake pilihan paling apik kanggo kabeh para turis kanthi cepet bisa uga

Pak Eugene Dykhne nambahake: "UIA pengin matur nuwun marang mitra industri lelungan sajrone jaman sadurunge. Kita ngarep-arep kanggo ngawula pasar Amerika Utara sanalika skenario kesehatan lan ekonomi saiki wis dikurangi. Nganti saiki, kita bakal menehi pembaruan kanthi tepat wektu kanggo komunitas lelungan babagan langkah-langkah sabanjure babagan normalisasi layanan. "

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.