24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria Warta Mecah Luksemburg News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Luxair ngluncurake penerbangan Luksemburg saka Bandara Budapest

Luxair ngluncurake penerbangan Luksemburg saka Bandara Budapest
Luxair ngluncurake penerbangan Luksemburg saka Bandara Budapest
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing kursus sing tetep kanggo nampani setengah yuta penumpang ing wulan iki - tuwuh maneh kanthi kuat sawise mung 80,000 penumpang ing wulan Juni nalika pandemi sedunia Bandara Budapest uga ngrayakake tekane mitra maskapai anyar paling anyar, Luxair.

Nalika maskapai pembawa bendera Luksemburg ngluncurake layanan kaping pindho saben minggu ing antarane rong kutha ibukota, gerbang Hongaria ngalami panjaluk banget kanggo tautan penting kasebut.

"Ana lalu lintas komuter Hongaria sing signifikan menyang Luksemburg, uga tautan bisnis sing kuwat lan pariwisata mlebu menyang Budapest," ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Penerbangan, Bandara Budapest.

"Apik banget kanggo nampani operator anyar liyane ing bandara lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo Luxair, lan kabeh maskapai, nalika kita maju menyang kekuwatan lan ketergantungan penerbangan."

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.