Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education News wong Mbangun maneh Pariwisata Maneka Warta

Organisasi Pariwisata Karibia menehi beasiswa lan hibah

Organisasi Pariwisata Karibia menehi beasiswa lan hibah
Organisasi Pariwisata Karibia menehi beasiswa lan hibah
ditulis dening Harry S. Johnson

The Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) Yayasan Beasiswa menehi rong beasiswa lan telung beasiswa kanggo 2020/21 sanajan ana tantangan penggalangan dana sing ditindakake organisasi sajrone Covid-19 krisis Lima siswa sing nampa dana kasebut bakal sinau manajemen pariwisata lan perhotelan uga seni kuliner ing universitas ing AS, Karibia lan Irlandia.

"Nalika kita kepengin luwih akeh nggawe dana tinimbang dana, kita bangga bisa nulungi limang siswa kasebut kanggo ningkatake pendhidhikan pariwisata lan bali menyang Karibia dadi pimpinan pariwisata ing mangsa ngarep," ujare Jacqueline Johnson, ketua Yayasan CTO lan presiden Global Bridal Group.

Tujuan utama Yayasan CTO yaiku nyedhiyakake kesempatan kanggo warga negara Karibia kanggo sinau ing bidang pariwisata, keramahan, latihan basa, lan disiplin ilmu pariwisata liyane. Yayasan kasebut milih individu sing nduduhake prestasi lan kepemimpinan sing dhuwur ing njero njero ruangan lan sing duwe minat sing kuat kanggo menehi kontribusi positif kanggo pariwisata Karibia.

            Beasiswa lan Beasiswa 2020

Beasiswa lan hibah taun iki menyang siswa Karibia ing ngisor iki:

  • Antonia Pierre, Dominica, nampa Beasiswa Bonita Morgan kanggo sinau manajemen pariwisata ing Universitas Hindia Barat.
  • Allyson Jno Baptiste, Dominica, dianugerahi Beasiswa Audrey Palmer Hawks kanggo sinau manajemen perhotelan ing Monroe College ing New York. Dheweke bakal miwiti pasinaon kanthi online.
  • Jenneil Gardener, Jamaika, bakal entuk beasiswa kanggo program manajemen pariwisata ing Universitas Hindia Barat.
  • Venessa Richardson, Saint Lucia, entuk beasiswa kanggo kursus manajemen perhotelan ing Monroe College ing Saint Lucia.
  • Chelsea Esquivel, Belize, bakal entuk beasiswa kanggo sinau babagan ilmu kuliner lan gastronomi ing Institut Teknologi Galway-Mayo ing Galway, Irlandia.

Yayasan CTO didegaké ing taun 1997 minangka perusahaan nirlaba, didaftar ing Negara Bagian New York, lan dibentuk khusus kanggo tujuan amal lan pendhidhikan miturut Bagean 501 (c) (3) Kode Penghasilan Internal AS tahun 1986. Led dening dewan direksi sukarelawan, set beasiswa pertama lan hibah sinau dianugerahi ing taun 1998.

Wiwit taun 1998, Yayasan CTO nyedhiyakake 117 beasiswa utama lan 178 hibah sinau kanggo warga negara Karibia sing layak, udakara luwih saka US $ 1 yuta. Pirang-pirang taun, sponsor dhasar utama kalebu American Express, American Airlines, Delta Air Lines, Interval International, JetBlue, Royal Caribbean International, Majalah Agen Perjalanan, LIAT, Architectural Digest, CTO bab ing saindenging jagad lan akeh anggota sekutu.

"Yayasan CTO ngucapake matur nuwun kanggo kabeh wong sing ngajokake aplikasi kanggo beasiswa lan hibah 2020 lan nyengkuyung wong sing ora cukup kabegjan kanggo entuk beasiswa utawa hibah taun iki kanggo dilamar maneh taun ngarep," ujare Johnson.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.