24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga Pitakonan Israel Breaking News Warta Breaking Jordan News wong podcast Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Mbangun maneh Plancongan ing Israel lan Timur Tengah saka wong njero

Mbangun malih Plancongan ing Israel lan Timur Tengah
7800689 1597193317417 49732b946a847
ditulis dening editor

Kahanan politik lan keamanan ing Timur Tengah mesthi angel, lan kanthi COVID-19 dadi luwih gampang. "Kabeh wong duwe duweke dhewe", jarene Dhokter Taleb Rifai.

 

Ketemu Felice Friedson, penerbit sing adhedhasar ing AS TheMedialine.org  lagi gabung karo aku saka Yerusalem.

Dr Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO nyedhiyakake umpan balik saka Amman, Yordania.

Tuan rumah bersama Dr. Peter Tarlow ing College Station, Texas bebarengan karo Juergen Steinmetz, CEO saka TravelNewsGroup ing Hawaii moderat diskusi iki babagan masalah pariwisata sing rumit ing Timur Tengah sajrone COVID-19 lan kahanan ora stabil.

Diskusi dirawuhi dening eTurboNews maca lan anggota saka mbangun maneh.lancaran saka sak ndonya.

Diskusi iki uga kasedhiya ing www.livestream.travel 

 

Kirim pesen swara: https://anchor.fm/etn/message
Dhukungan podcast iki: https://anchor.fm/etn/support

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.