Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality Warta Mewah News Mbangun maneh Swiss Breaking News Pariwisata Singapur Maneka Warta

Tujuan coklat dhaptar ember mbukak ing Zurich

Tujuan coklat dhaptar ember mbukak ing Zurich
Tujuan coklat dhaptar ember mbukak ing Zurich
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Highly diantisipasi Lindt Omah saka Coklat, museum 65,000 kaki persegi lengkap karo toko coklat Lindt paling gedhe ing donya, bakal dibukak tanggal 13 September ing Kilchberg, Swiss. Tambahan iki minangka salah sawijining pirang-pirang 'tujuan' coklat terkenal ing Zurich: kanthi akeh merek lokal lan tradhisional, uga coklat-coklat inovatif, kutha iki minangka ibukutha coklat sing nyata.

Pameran coklat multimedia kasebut bakal nyakup asal usul kacang coklat, sejarah proses produksi lan warisan budaya panganan. Ing 'Chocolateria', para peserta bisa nggawe mahakarya dhewe minangka Lindt Master Chocolatiers ing latihan. Pièce de résistance yaiku banyu mancur coklat - sumber mancur coklat paling gedhe ing saindenging jagad - sing dawane luwih saka 30 kaki ing lawang mlebu.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov