Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Azul lan Latam miwiti codeshare ing Brasil

Pilih basa sampeyan
Azul lan Latam miwiti codeshare ing Brasil
Azul Airlines lan Latam Airlines Brasil diwiwiti
ditulis dening Harry S. Johnson

Azul Airlines lan Latam Airlines Brasil wiwit dina iki persetujuan codeshare diwiwiti karo 64 rute domestik ing Brazil. Perjanjian codeshare diumumake ing Juni 16 nyedhiyakake pelanggan Brasil sawetara pilihan lelungan paling akeh ing jaringan rute sing gegandhengan. Kajaba iku, anggota program kasetyan maskapai, TudoAzul lan Latam Pass bakal entuk bathi saka tunjangan lelungan lan titik timbal balik sing akrual ing saben maskapai.

Total 35 rute sing ora tumpang tindih bakal kasedhiya kanggo didol dina iki. Pelanggan Latam bakal bisa tuku tiket ing 23 rute sing dioperasikake dening Azul, lan pelanggan Azul bisa tuku tiket ing 12 rute sing dioperasikake Latam. Nganti pungkasan Agustus, perusahaan kasebut bakal miwiti adol nganggo 29 rute liyane, 12 dioperasikake dening Azul lan 17 karo Latam. Rute codeshare fokus menyang lan metu saka maskapai Brasília (BSB), Belo Horizonte (CNF), Langkawi Bandara (REC) lan Campinas (VCP) ngakses tujuan ing saindenging Brasil. Saliyane codeshare, kemitraan akrual program kasetyan nggawa mupangat sing luar biasa kanggo 12 yuta anggota TudoAzul lan 37 yuta anggota Latam Pass.

Codeshare bakal ngaktifake pengalaman lelungan antarane jaringan Azul lan Latam kanthi penak liwat check-in kanthi bagasi sing dicenthang liwat tujuan pungkasan. Bebarengan jaringan kita nggawa konektivitas sing padha karo pelanggan domestik Brasil. Contone, pelanggan saiki bisa mabur saka Campinas menyang Rio Branco, ing Acre, kanthi sambungan sing gampang ing Brasília, lelungan sing ora bisa ditindakake tanpa codeshare iki ”, jarene Abhi Shah, Kepala Petugas Pendapatan ing Azul.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.