24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Denmark Breaking News Jerman Breaking News India Breaking News Italia Breaking News News Mbangun maneh Spanyol Breaking News Swedia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Penerbangan Air India Halts: Madrid, Milan, Copenhagen, Wina, Stockholm

Penerbangan Air India Halts: Madrid, Milan, Copenhagen, Wina, Stockholm
Air India mandheg penerbangan

Air India ngumumake bakal mandheg penerbangan menyang paling ora 5 tujuan Eropa amarga penurunan permintaan penumpang kanggo tujuan kasebut. Operator nasional negesake manawa rute kasebut wis ora bisa ditindakake kanthi finansial amarga efek saka pandemi COVID-19 coronavirus.

Ing blok kasebut ana kutha Madrid, Milan, Copenhagen, Wina, lan Stockholm sing efek langsung.

Ing pratelan internal sing digawe dening Divisi Komersial Air India, diwaca: "Amarga kahanan COVID, disetujoni dening panguwasa sing kompeten kanggo nutup stasiun-stasiun iki lan dadi offline."

"IBO sing saiki (kantor pesenan internasional) kudu dielingi menyang India, lan stasiun kasebut bakal diserahake menyang GSA (agen penjualan umum) sawise rampung formalitas penutupan," cathetan kasebut dilanjutake.

IATA (Asosiasi Transportasi Udara Internasional) ing ramalan ing wulan Juli ujar manawa lalu lintas penumpang global (kilometer penumpang utawa RPK penumpang) ora bakal bali menyang level pra-Covid-19 nganti taun 2024, setaun mengko tinimbang sing diramal sadurunge.

Kajaba iku, IATA ujar manawa kanggo taun 2020, jumlah penumpang global diperkirake bakal mudhun nganti 55 persen dibandhingake karo taun 2019. Iki minangka ramalan sing direvisi saka wulan April nalika IATA prédhiksi angka penumpang global bisa mudhun 46 persen iki taun

Penumpang sing wis memesan lelungan ing Air India menyang Madrid, Milan, Copenhagen, Wina, lan Stockholm kudune priksa karo operator nasional babagan pengembalian dana.

Air India ngoperasikake penerbangan menyang 103 tujuan ing saindenging jagad kanthi layanan internasional menyang 45 kutha ing 31 negara lan penerbangan domestik menyang 58 kutha. Maskapai kasebut ngoperasikake Boeing 737 Dreamliner, Boeing 777-200LRm Boeing 747-400, Boeing 777-300ER, CEO Airbus A320-214, CEO Airbus A320-214, Airbus A320-251 NEO, Airbus A321, Airbus A319, Airbus A319, ATR 42-320, lan ATR 72-600.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.