24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Industri Hospitality Hotel & Resor Rilis pers USA Breaking News

Ekuitas Hotel sing Dipilih kanggo Ngatur IHG Layanan Lengkap ing Boone North Carolina

Ekuitas Hotel sing Dipilih kanggo Ngatur IHG Layanan Lengkap ing Boone North Carolina
Hotel ing Boone North Carolina
ditulis dening editor

Dina iki, Hotel Equities (HE) ngumumake manawa dipilih kanggo ngatur Holiday Inn Boone – Area Universitas kanthi layanan lengkap. Hotel sing dununge ana ing 1075 Hwy 105 iki dununge ana ing Pegunungan Biru Ridge ing North North Carolina cedhak Universitas Negeri Appalachian. Renovasi $ 4.3 juta ing hotel rampung taun kepungkur dening Asheville, pamilik NC Watauga Hospitality, LLC. Ekuitas Hotel wiwit operasi ing hotel kalebu akuntansi, manajemen pendapatan, lan penjualan lan pemasaran.

"Kita seneng bisa kerja bareng klompok kepemilikan sing kuat iki kanggo mlebu maneh ing pasar Boone dadi operator hotel IHG fenomenal iki," ujare Joe Reardon, kepala pejabat pengembangan HE. "Kita nemokake keselarasan sing gedhe ing target, prioritas lan strategi kanggo sukses aset lan kita ngarepake kesempatan mbesuk kanggo gabung."

Nemtokake pentinge keselarasan ing kemitraan kasebut, Satis Patel, perwakilan pamilik Watauga Hospitality, nuduhake manawa sawise mriksa sawetara perusahaan manajemen pihak katelu, dheweke ngrasakake paling cocog karo HE. "Pengalaman tim Hotel Ekuitas minangka operator, akrab karo pasar lan hubungane sing wis suwe karo merek utama portofolio saya kalebu IHG, Marriott lan Hilton, menehi kapercayan lengkap babagan kapabilitas," ujare Patel.

Sanajan pandemi saiki, Reardon nglaporake kenaikan stabil ing plancongan hotel HE, utamane ing properti jangka panjang lan tujuan sing dituju. Dheweke uga nglaporake "penerbangan menyang kualitas" manajer pihak katelu saka pamilik hotel sajrone wektu sing durung mesthi.

"Ing pucuk pandemi iki nalika pendhudhuk flatlin ing jagad iki - yaiku nalika para pemilik hotel wiwit ngerteni regane gedhe saka mitra sing ngatur," ujare Reardon. "Kita ngalami penerbangan menyang kualitas saka pamilik hotel lan mikir yen kedadeyan terus amarga kahanan sing durung mesthi ana ing CV19. Pamilik pengin tim sing berpengalaman sing wis tekun ing jaman kepungkur lan menang. Kanthi eksistensi 30+ taun, kita bisa nggunakake pengalaman kanggo para klien. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.