Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Yayasan Sandal Investasi ing Pusat Pemuda Komunitas

Lapangan basket lan lapangan multi-tujuan ing Buckfield Playfield, sing dununge ing jantung Ocho Rios, ing Jamaika, wis nampa facelift lan renovasi utama kanggo ngladeni warga ing paroki St. Ann. Sawise investasi udakara US $ 50,000 saka Yayasan Sandal, pusat luwih apik tinimbang saiki.

Pusat iki dadi papan sing aman kanggo para pemudha kanggo nglampahi wektu lan pusat utama kanggo hosting game ramah, kompetisi olahraga, lan acara hiburan. Fasilitas sing dianyarke saiki duwe lapangan basket lan lapangan serbaguna sing dipasang maneh, uga dilengkapi peralatan netball, ngadeg penonton sing anyar, lampu sing dipasang kanggo ningkatake acara lan keamanan wengi, pager, lan mural warna-warni kanggo nambah ruangan.

Direktur Operasi ing Yayasan Sandal, Karen Zacca, ujar manawa proyek kasebut diwiwiti ing taun 2019 lan wis dadi tenaga katresnan sing sejajar karo komitmen Yayasan kanggo pangembangan komunitas lan para pemudha liwat olahraga.

"Ruang sing nyengkuyung olahraga nggabungake warga kanggo main, nggawe sesambetan, ngembangake katrampilan sajrone urip, lan penting kanggo kesehatan komunitas. Ing njaba saben kulawarga sing cedhak, komunitas kita mbantu menehi kita rasa duweke, lan Yayasan Sandal bakal mesthi menehi prioritas utama kanggo nggawe papan sing aman supaya masarakat bisa maju. "

Manajer Hubungan Masyarakat ing Sandals Ocho Rios Resort, Lyndsay Isaacs, sing koordinasi logistik ujar manawa tim kasebut njamin nggunakake katrampilan kontraktor lan tenaga kerja lokal kanggo nindakake renovasi kasebut.

"Proyek sing ngladeni masarakat uga kudu nggunakake layanan kanggo masarakat. Minangka bisa, Yayasan nggawe profesional lokal nggawe rasa kepemilikan ing proses pangembangan uga kanggo mbantu nyengkuyung panguripan wong-wong sing nyambut gawe. "

Mural kaping pirang-pirang, kanthi posisi strategis ing lapangan olahraga, ditarik dening seniman lokal Zara lan dicet dening tamu lan anggota tim Sandals Resorts sing dadi sukarelawan sajrone kegiyatan menjangkau sadurunge virus corona.

"Iki minangka urusan kulawarga, lan Yayasan Sandal minangka kendharaan kanggo para tamu resor, anggota tim, agen perjalanan, lan mitra entuk kesempatan kanggo ngawula komunitas sing digunakake. Aku seneng banget karo asil proyek iki lan ora mangu-mangu warga St. Ann bakal nggunakake kanthi apik. "

Pemain basket asal Ocho Rios, Dehalo Sappleton, ujar manawa pengadilan sing direnovasi bakal mbantu tim lokal entuk garis ing lapangan asal.

“Sumbangan semacam iki ngormati, lan bakal dianggep kaya duweke dhewe. Sawetara pemain bola basket sing paling bakat asalé saka Ocho Rios, lan kita asring menyang Kingston lan Montego Bay kanggo jeneng kita. Pengadilan sing direnovasi saiki menehi kita kesempatan kanggo jenenge ing kampung halaman. "

Lan, Kurt Dale, Petugas Olahraga kanggo paroki St. Ann karo Institut Olahraga, ujar manawa fasilitas sing direnovasi kasebut bakal mbantu para pemain bola jaring anyar bisa nambah keterampilan lan ngembangake level partisipasi ing olahraga kasebut.

"Kita nemokake nganti 50% wong ora pengin nambah katrampilan ing bola jaring, amarga ora duwe fasilitas kanggo main. Sawetara bocah-bocah wadon kudu lelungan adoh supaya bisa main, nanging amarga pengadilan kaya iki gampang kasedhiya, mula luwih gampang dheweke melu lan melu. ”

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email