24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Libanon News Teknologi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Emirat wis ngadeg karo Lebanon: Cargo Airbridge milai

Emirat wis ngadeg karo Lebanon: Cargo Airbridge milai
500 dsc 2134a 1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawise jeblugan Pelabuhan Beirut sing ngancurake akeh wilayah ing ibukutha Libanon, Emirat ngadeg karo Libanon kanggo menehi pitulung darurat darurat lan pitulung kanggo atusan ewu wong sing kena bledosan kasebut. Emirates SkyCargo rencana kanggo nambah operasional pesawat tempur menyang Libanon kanthi ngatur luwih saka 50 penerbangan kanggo ngirim pesawat sing dibutuhake banget menyang negara kasebut.

Emirat nyedhiyakake kesempatan kanggo kabeh wong ing saindenging jagad kanggo nyumbang dhuwit utawa janji Skywards Miles, liwat portal sing darmabakti, aman, lan trep liwat Emirates Airline Foundation. Sajrone sumbangan telung wulan sabanjure, Yayasan Airline Emirates bakal langsung mengkoordinasi pengiriman panganan mendesak, persediaan medis, lan barang-barang liyane sing dibutuhake banget karo sawetara mitra LSM kanggo njamin sumbangan langsung mbantu wong-wong sing kena pengaruh kanthi cepet. lan cara transparan. Sedya ditindakake kanggo makili mitra kemanusiaan sing diakoni.

Kanggo saben sumbangan, kapasitas kargo bakal diwenehake kanggo organisasi kamanungsan kanggo ngangkut peralatan medis lan persediaan kritis, panganan, lan barang-barang bantuan darurat liyane langsung menyang Beirut liwat Emirat SkyCargo. Kajaba iku, Emirates SkyCargo bakal luwih menehi kontribusi kanthi nyuda 20% biaya transportasi angkutan udara kanggo pengiriman sing disetujoni, negesake komitmen kanggo nyepetake upaya bantuan darurat menyang Beirut.

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Ketua lan Kepala Eksekutif Emirates Airline & Group ujar: "Dina iki, jagad iki gabung kanggo solidaritas karo Libanon, menehi pitulung darurat lan dhukungan cepet kanggo wong-wong sing kena bencana tragis iki. Emirat ndhukung upaya kamanungsan UAE kanggo ndhukung Libanon lan komitmen kanggo nambah tanggapan darurat global kanggo mesthekake yen bisa ndhukung organisasi sing nyedhiyakake perawatan, papan perlindungan, panganan, lan dhukungan medis kanggo masarakat Lebanon. Wong-wong saka kabeh pelosok jagad wis ngirim dhukungan menyang Libanon lan kita bangga bisa nggampangake cara supaya wong-wong Libanon bisa kanthi nyata lan proaktif nulungi wong-wong Libanon kanthi upaya pitulung lan pulih nalika saiki angel banget. "

Emirat wis ndhukung upaya penanggulangan bencana ing Libanon liwat pengiriman sawetara penerbangan charter sing nggawa panganan, sandhangan lan pasokan medis sing disumbangkan dening macem-macem organisasi dhasar ing UAE.

Emirat duwe komitmen kanggo dadi mitra sing kuwat kanthi nggawe prabédan lan menehi bali menyang komunitas sing diladeni. Liwat Emirates Airline Foundation, maskapai kasebut ndhukung luwih saka 30 proyek kemanusiaan lan filantropi ing 16 negara. Sajrone pirang-pirang taun, Emirat ndhukung penerbangan kemanusiaan kanthi kemitraan karo Airbus Foundation, lan wiwit 2013, pesawat feri Emirates A380 wis ngeterake luwih saka 120 ton panganan lan peralatan darurat penting kanggo wong-wong sing butuh.

Emirat wis ngladeni langit lan komunitas Libanon wiwit taun 1991. Maskapai kasebut miwiti operasionale antarane Dubai lan Beirut kanthi layanan mingguan kaping telu nggunakake Boeing 727. Dina iki, Emirat ngoperasikake rong penerbangan saben dinane menyang Beirut nggunakake Boeing 777, kanthi rencana nambahake maneh frekuensi

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.