Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Menteri Pariwisata Bahamas ngumumake Shootout Golf Virtual ing YouTube

Menteri Pariwisata Bahama ngumumake dina Senin, ngluncurake sing paling cedhak saka virtual paling cedhak karo adu golf Pin. Kompetisi unik iki bakal nyedhiyakake profesional Tur LPGA lan kepribadian industri golf sing bakal diadhepi langsung ing YouTube.

Kepulauan Shooting Virtual Bahamas bakal digelar jam 7 sore EDT 2 September lan bakal nduwe 16 kontestan, ing antarane Juara Klasik LPGA Sutra Murni Sutra Bahamas Brittany Lincolnicome, Juara Shootout Bahamas 2019, Alison Lee, juara jangka panjang Troy Mullins, lan trik nembak artis Tania Tare. Format kompetisi bakal dadi siji, bisa urip lan maju, ing konfigurasi braket gaya Madness Maret. Penggemar bisa nyetel kanggo nonton ing saluran YouTube WGT Golf. Aliran langsung kasebut bakal nguntungake Palang Merah Bahama, kanthi ajakan langsung nalika kompetisi.

Kepribadian media golf lan mantan host "Round Trip" Golf Channel, Matt Ginella bakal moderat lan menehi komentar warna sajrone live stream WGT (https://www.youtube.com/c/wgt/). Manajemen Golf Global bakal ngasilake acara kasebut.

"Nalika lingkungan saiki wis mengaruhi cara para pemain golf lan para penggemar seneng olahraga kasebut, The Islands Of The Bahamas tetep dadi tujuan golf utama, mula kita seneng banget amarga bisa nggawa para penggemar menyang lapangan kanggo nonton paling cedhak tembak golf saka kenyamanan omah dhewe, "ujare Ellison" Tommy "Thompson, Wakil Direktur Jenderal Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama.

Wiwit tanggal 10 Agustus, para penggemar bisa melu promosi undhang-undhang lan ndaftar supaya tetep diwenehi informasi babagan Bahamas Virtual Shootout liwat www.bahamasgolfgetaway.com. Minangka bagéan saka live stream WGT, Ginella bakal ngumumake pemenang Hadiah Utama - lelungan kanggo rong wong menyang Bahama, kanthi tetep ing Atlantis, Pulo Paradise lan golf ing Ocean Club Golf Course sing misuwur.

"Golf Global wis dadi saluran olahraga olahraga profesional sajrone 28+ taun lan Virtual Golf Shootout ngidini kita nggawe konsep unik karo mitra sing ana lan anyar," ujare Jeff Raedle, kepala Sekolah Manajemen Golf Global. "Tujuane yaiku pivot saka sawetara kegiatan golf tradisional lan nyedhiyakake golf, penggemar lan mitra korporat kayata The Islands of the Bahamas, Atlantis, LPGA TOUR lan WGT dening Topgolf kesempatan anyar kanggo saling berhubungan."

Acara kasebut negesake sesambungan unik antara Manajemen Golf Global lan Menteri Pariwisata Bahama. Sadurunge, GGM lan BMOT kerja sama karo LPGA Tour kanggo nganakake Pure Silk-Bahamas LPGA Classic ing Ocean Club Golf Course. Ing taun 2019, Bahamas White Sands Golf Series diluncurake. Seri kasebut nampilake acara Pro-Am, konten televisi kustom, lan undhangan golf NCAA sing kalebu tim pria lan wanita paling dhuwur. Seri Pasir Putih Bahamas dijadwalake bakal bali ing taun 2021.

"Kesempatan sing apik kanggo nampilake tujuan sing luar biasa sing cedhak banget karo ati kita, deleng atlit kelas dunia sing bersaing online, lan terus kerja bareng karo mitra sing luar biasa," tambah Raedle.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email