24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Industri Hospitality News wong tanggung jawab Pariwisata Singapur Maneka Warta

UNWTO lan Sommet Education nggoleki pemimpin pariwisata mbesuk

UNWTO lan Sommet Education nggoleki pemimpin pariwisata mbesuk
UNWTO lan Sommet Education nggoleki pemimpin pariwisata mbesuk
ditulis dening Harry S. Johnson

The Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) lan Sommet Education ngundang para pendhaki karir lan pengalih, wirausahawan, lan para inovator supaya bisa maju bareng "Tantangan Perhotelan". Inisiatif kasebut, sing ditutup ing pungkasan wulan, bakal menehi 30 beasiswa kanggo program pendidikan kelas dunia sing bakal ngidini para pemenang ngembangake awake dhewe lan proyek lan saengga bisa mbantu pemulihan pariwisata.

Ing saindenging jagad, ing Covid-19 pandemi nggawe pariwisata mandheg. Saiki, nalika sektor kasebut diwiwiti maneh, UNWTO nampi aplikasi saka individu kanthi ide sing bisa nyepetake pemulihan nalika ningkatake inklusivitas lan keberlanjutan. Kanthi nutup kompetisi tanggal 30 Agustus, agensi khusus PBB wis nerbitake panggilan pungkasan kanggo aplikasi saka profesional pariwisata sing wis mantep lan sing anyar ing sektor kasebut.

Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, ujar: “Sektor pariwisata minangka sumber tenaga kerja kanggo jutaan wong. Pakaryan ing pariwisata nyedhiyakake kesempatan, pemberdayaan, lan kesetaraan, kalebu kanggo wanita, pemuda lan wong sing manggon ing komunitas pedesaan. Nalika miwiti maneh pariwisata, saiki wayahe mikir maneh keramahan, lan kanggo ngenali lan ngetrapake ide-ide anyar supaya sektor kasebut kalebu luwih inklusif lan berkelanjutan. Tantangan Perhotelan UNWTO bakal nindakake iki. ”

Prioritas utama keberlanjutan lan skalabilitas

Kriteria pilihan kalebu derajat disruptiveness, kematangan proyek lan potensial implementasi, uga kelangsungan, skalabilitas, digitalisasi, keberlanjutan, lan potensial kanggo narik minat para investor. Kompetisi kasebut bakal fokus ing papat kategori:

Plancongan mewah, apik lan layanan
Operasi hotel lan hotel sing gegandhengan: properti ukuran cilik nganti medium, bisnis kulawarga
Panganan lan Minuman: restoran, Katering, layanan pangiriman lan eceran
Real Estate Cerdas: properti cilik lan menengah lan bisnis kulawarga

Benoit-Etienne Domenget, Kepala Eksekutif Sommet Education nambahake: "Pendidikan minangka landasan jagad sing luwih ramah. Nawakake beasiswa minangka kontribusi kanggo pulih ekonomi perhotelan, kanthi nyepetake pangembangan pribadi para talenta kanthi pandangan kreatif lan ndhukung visi kanggo ngrampungake keramahan. "

Kompetisi saiki dibukak lan bakal ditutup ing pungkasan Agustus. Panitia Pilihan kalebu jaringan investor internasional, wirausaha lan ahli saka Anggota UNWTO, Anggota Afiliasi lan sekutu strategis, uga saka perwakilan Pendidikan Sommet, banjur bakal milih 30 finalis.

Para finalis bakal layak kanggo beasiswa lengkap ing 15 macem-macem program ing Hospitality, Culinary and Pastry Arts Management, (Sarjana, Master, MBA) sing ditawakake ing institusi akademik kelas Sommet Pendidikan: Institut Pendidikan Tinggi Glion ing Swiss lan London, Les Roches Crans-Montana ing Swiss, Les Roches Marbella ing Spanyol lan École Ducasse ing Prancis. Antarane 30 pemenang, telung proyek wirausaha paling inovatif bakal diwenehi dana kanggo nyengkuyung pangembangan awal saka Eurazeo.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.