Warta Breaking Travel Breaking News US Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Rilis pers Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Fairmont Hotels & Resorts ngumumake janjian eksekutif anyar

Pilih basa sampeyan
Fairmont Hotels & Resorts ngumumake janjian eksekutif anyar
Fairmont Hotels & Resorts ngumumake janjian eksekutif anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Philip Barnes wis diangkat dadi Wakil Presiden Regional, California Selatan lan General Manager, Fairmont Century Plaza. Barnes nggawa luwih saka patang puluh taun pengalaman keramahan internasional kanggo perane, wiwit tanggal 1 September 2020.

Sajrone karir, Barnes kerja ing limang bawana ing sawetara tujuan sing paling digoleki ing donya. Dheweke gabung karo Fairmont Century Plaza saka jabatan sing paling anyar dadi Direktur Utama lan Wakil Presiden Regional, The Savoy ing London, Hotel Faagedont Managed, ing pundi dheweke wiwit 2016.

Sadurunge dadi peran ing The Savoy, Barnes nyekel sawetara jabatan sajrone karier 22 taun Hotel Fairmont & Resor, kalebu, Wakil Presiden Regional Timur Tengah, Wakil Presiden Regional Northwest Pacific & General Manager Fairmont Pacific Rim lan macem-macem peran Wakil Presiden Regional & General Manager liyane ing Kanada lan Timur Tengah.

Sadurunge gabung karo Fairmont Hotels & Resorts, Barnes ngentekake luwih saka sepuluh taun karo Hotel lan Resor Four Seasons, kalebu Direktur Kamar ing Pierre ing New York, Manajer Umum Four Seasons Inn ing Taman ing Houston, Manajer kanggo mbukak Four Seasons ing Singapura, lan General Manager Bupati Auckland. Dheweke uga nyekel posisi Operasi EVP lan sabanjure dadi COO Stamford Hotels & Resorts ing Australia lan Selandia Baru lan uga dadi General Manager Shangri-La ing Singapura.

"Iki minangka pakurmatan lan hak istimewa kanggo dadi kepala apa sing bakal dadi permata mahkota ing portofolio Fairmont," ujare Barnes. "Fairmont Century Plaza njaluk pesen ing jaman anyar - sejarah sing kalebu, nalika maju kanthi kapinteran bisnis lan kapinteran sing maju. Saliyane sawetara profesional perhotelan paling apik ing negara kasebut, aku ngarep-arep bisa nggawe warisan pengalaman tamu luar biasa sing luar biasa. "

Pengalaman Barnes kalebu bukaan, puteran lan properti reposisi. Dheweke dadi anggota aktif saka pirang-pirang organisasi pariwisata, kalebu dadi pendiri bareng Masyarakat Mitra Industri Pariwisata, lembaga amal sing didegake kanggo nyengkuyung kebutuhan finansial para ahli turisme lan sekolah pariwisata generasi sabanjure. Phil sinau kanggo Diploma Nasional Tinggi ing Manajemen Hotel ing Brighton Polytechnic College, Inggris, lan ing Februari 2019, Phil dadi Fellow saka Institut Perhotelan sing adhedhasar ing Inggris.

Ing sisih pribadi, Phil nemokake wektu kanggo nyegerake lan ngendhokke gegayuhan sing paling gedhe; maca, musik, téater, lan nglampahi kualitas kanggo telung anak diwasa; kabeh sing terus nggawe dheweke 'enom banget.'

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.