Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Polandia Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking UAE Maneka Warta

Warsawa dadi kutha Eropa kaping 25 kanggo bali menyang jaringan Emirat

Warsawa dadi kutha Eropa kaping 25 kanggo bali menyang jaringan Emirat
Warsawa dadi kutha Eropa kaping 25 kanggo bali menyang jaringan Emirat
ditulis dening Harry S. Johnson

Emirat bakal nerusake penerbangan penumpang menyang Warsaw wiwit tanggal 4 September diwiwiti kanthi layanan kaping pindho saben minggu, lan mundhak dadi telung minggu wiwit 7 Oktober.

Resume penerbangan menyang Warsawa bakal nggedhekake jaringan saiki Emirat dadi 75 kutha ing wulan September, sing nawakake para wisatawan ing Timur Tengah, Afrika lan Asia Pasifik sing cocog liwat Dubai menyang ibukutha Polandia.

Maskapai kasebut kanthi bertahap mbalekake konektivitas jaringan, kerja bareng karo pejabat internasional lan lokal kanthi bertanggung jawab kanggo nerusake operasi penumpang kanggo memenuhi permintaan perjalanan, nalika uga prioritas kesehatan lan safety para pelanggan, kru lan komunitas.

Ing rute Dubai-Warsaw, Emirat bakal nggunakake pesawat Boeing 777-300ER sing jembar lan nawakake kursi ing kelas Pertama, Bisnis lan Ekonomi. Penerbangan EK179 menyang Warsaw bakal mangkat saka Dubai jam 08: 10 nganti Jumuah lan Minggu, lan penerbangan bali EK180 bakal mangkat menyang Warsaw jam 15:00. Layanan penerbangan tambahan ing dina Rebo, bakal ditambahake menyang rute wiwit 7 Oktober.

Pelanggan bisa mandheg utawa lelungan menyang Dubai amarga kutha kasebut dibukak maneh kanggo pengunjung bisnis lan hiburan internasional. Mesthekake keamanan para turis, pengunjung, lan komunitas, Covid-19 Tes PCR wajib kanggo kabeh penumpang mlebu lan transit sing tekan Dubai (lan UEA), kalebu warga UAE, warga lan turis, tanpa preduli saka negara sing asale.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.