Warta Breaking Travel Breaking News US News wong Rilis pers Resorts Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Grand Canyon Resort Corporation Ngumumake CEO Sementara

Pilih basa sampeyan
Grand Canyon Resort Corporation Ngumumake CEO Sementara
Grand Canyon Resort ngumumake CEO Interim anyar

Grand Canyon Resort Corporation, sing kalebu bisnis Grand Canyon Kulon lan Pelari Kali Hualapai, ngumumake anggota Suku Hualapai, Ruby Steele minangka Kepala Eksekutif Sementara. Paling anyar Ruby nyekel jabatan kasebut minangka Ketua Dewan Direksi kanggo Perusahaan.

Dewan Direksi ngalihake Ruby Steele menyang posisi CEO Interim kanggo memimpin Grand Canyon Resort Corporation sajrone periode pemulihan sing dialami kabeh industri pariwisata lan negara amarga COVID-19. Dewan ngumumake dhukungan kanggo Ruby lan ujar manawa dheweke duwe kemampuan, pengalaman, lan bakat kanggo nggawe maneh Grand Canyon Resort Corporation lan nggawa perusahaan liwat periode pemulihan kanthi mbangun perusahaan lan nggawe lapangan kerja kanggo Hualapai People.

Ruby wis ngabdi ing Suku Hualapai lan Perusahaan ing pirang-pirang peran suwene pirang-pirang taun, kalebu peran manajemen ing Grand Canyon Resort Corporation, Dewan Suku Hualapai lan, paling anyar, dadi Ketua Direksi. Dadi, Ruby duwe pengetahuan babagan struktur internal Perusahaan lan dadi penyokong kuat kanggo Perusahaan lan Suku Hualapai.

"Iki minangka pakurmatan lan hak istimewa yen dijaluk dadi bisnis kelas internasional lan penting kasebut," ujare Steele. "Aku dadi penggemar GCRC ing salawas-lawase. Kaya dene umume, sawetara kenangan sing tak tresnani yaiku pengalaman ing GCRC. Wiwit taun 2000, aku bisa ndeleng kanthi cetha kepiye kabeh aspek organisasi bisa kerja bareng supaya perusahaan kita urip ing komunitas sing kita lakoni. Iki minangka bisnis sing apik sing digawe wong-wong hebat lan aku yakin manawa bisa sukses kabeh. ”

Dewan Direksi uga bakal miwiti proses nemokake CEO permanen. Suku Hualapai mromosikake lan nyengkuyung pangembangan, bimbingan, lan kalebu anggota suku sing mumpuni ing posisi kepemimpinan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.